Subotić podneo ostavku u FSS
Foto: Nemanja Pančic

Na sve funkcije

Subotić podneo ostavku u FSS

Fudbal -
Povod za povlačenje bila je nedeljna utakmica između Slobode i Zvezde, koja je "prelila čašu"

UŽICE - Predsednik Upravnog odbora Slobode iz Užica Dragan Subotić podneo je danas ostavku na sve funkcije u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), saopšteno je iz užičkog superligaša.

Povod za Subotićevo povlačenje iz FSS je nedeljna utakmica između Slobode i Crvene zvezde, koja je "prelila čašu i potvrdila slutnje koje su svi u užičkom klubu imali pre meča".

"Možeš da budeš bolji, više želeti pobedu, ali će biti onako kako je neko "gore" odlučio", istakao je Subotić u saopštenju.

On više neće biti član Skupštine Opštinskog fudbalskog saveza Užice, Skupštine FS Zlatiborskog okruga, Izvršnog odbora FS Regiona Zapadna Srbija, Izvršnog odbora Skupštine Zajednice Jelen Superlige, kao ni Skupštine FSS.Bez obzira na ovakvu odluku, Subotić će ostati na čelu UO Slobode.

"Na čelu Slobode ću, zbog igrača, navijača i Užica ostati još neko vreme, sa osnovnom željom da naš novi evropski stadion uskoro osvetle novi reflektori, prateća infrastruktura i obezbede dodatni sponzori koji će omogućiti stabilno finansiranje radi ostvarivanja još većih sportskih ambicija koje fudbalsko Užice i Zapadna Srbija zaslužuju", naveo je Subotić.

Crvena zvezda je u derbiju 14. kola savladala Slobodu sa 2:1, a Užičani su veoma nezadovoljni suđenjem glavnog arbitra Maja Vujovića iz Novog Sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track