Odluka o Jankoviću najkasnije do petka

Odluka o Jankoviću najkasnije do petka

Fudbal -
To praktično znači da će Jankovićeva ostavka biti prihvaćena samo ukoliko se pronađe bolje rešenje

BEOGRAD - Komisija za stabilizaciju i reorganizaciju fudbalskog kluba Crvena zvezda održala je u ponedeljak vanrednu sednicu i odlučila da najkasnije do petka donese odluku o ostavci trenera Aleksandra Jankovića.

Janković je članovima Komisije, na čijem čelu je Dragan Džajić, podneo izveštaj o radu i ponovio da podnosi ostavku, ali ona nije usvojena, bar za sada.

Kako je novinarima kratko posle sastanka rekao kandidat za sportskog direktora Zoran Stojadinović, definitivna odluka o tome ko će sedeti na klupi tima u drugom delu sezone biće poznata najkasnije do petka.

To praktično znači da će Jankovićeva ostavka biti prihvaćena samo ukoliko se pronađe bolje rešenje.

Inače, tokom dana „čaršija“ je spekulisala sa nekoliko imena kada je u pitanju novi šef stručnog štaba crveno-belih. Prvi kandidat je navodno Milovan Rajevac, za čiji dolazak se zalaže DŽajić, dok se sa druge strane Stojadinović zalaže za strance i kandidati su poznati bivši fudbaleri - Španac Hose Marija Bakero i Portugalac Sa Pinto.

Janković je u subotu uveče posle šokantnog poraza od Vojvodine (3:0) prvo rekao igračima da odlazi, a dan kasnije je podneo ostavku Radnoj grupi.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, izveštaj na večerašnjoj sednici podnet je i od strane potkomisije za finansijska pitanja, a raspravljalo se i o raspisivanju izbora. Doneta je odluka da se do kraja nedelje održi zajednička sednica Upravnog odbora i Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju na kojoj će biti raspisani izbori.

Crvena zvezda će zimsku pauzu provesti sa šest bodova zaostaka u odnosu na vodeći Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track