Džajić: Čeka nas veliki posao

Jasno i glasno

Džajić: Čeka nas veliki posao

Fudbal -
Dragan Džajić dobio 98,25 odsto na izborima za prvog čoveka FK Crvena zvezda. Prvi cilj stabilizacija kluba, poručio novi predsednik

Ostvarila se želja navijača.Dragan Džajić dobio je 98,25 odsto glasova i tako zvanično postao predsednik FK Crvena zvezda. Legenda kluba bi u subotu, na sednici Skupštine, trebalo da predstavi svoj petogodišnji program, predloži dvojicu potpredsednika, sportskog direktora, generalnog sekretara i članove Upravnog odbora, koji ne bi trebalo da ima više od 12 članova.- Hvala svima koji su glasali i hvala zvezdašima na poverenju. Sve nas u Crvenoj zvezdi čeka veliki, odgovoran i težak posao. Svima je poznata finansijska situacija u kojoj se klub nalazi. Moramo što pre da je popravimo.Glavni cilj je stabilizacija! U tom pravcu ćemo nastaviti da radimo sa odgovornim ljudima, koji će imati jasna zaduženja - kazao je Džajić za Kurir.Na biralištu u Beogradu i elektronskim putem glasalo je 1.824 birača, dok članova kluba s pravom glasa ima 7.669. Predsednik izborne komisije Matija Radojičić objasnio je malu izlaznost.- Izbor Džajića je legitiman i nesporan. Izlaznost je bila zadovoljavajuća, ako se uzme u obzir da je bio jedan kandidat, da su izbori bili u radnim danima, da se glasalo samo u Beogradu i da je već pred same izbore bilo jasno da će Dragan Džajić biti pobednik. Da je sve kako treba, dovoljno je videti podatak od 98,25 odsto onih koji su glasali za Džajića - rekao je Radojičić.

Berluskoni želi MićkaSlavni italijanski klub Milan zainteresovan je za talentovanog fudbalera Crvene zvezde Srđana Mijailovića. Mladi Srbin je lična želja gazde roso-nera Silvija Berluskonija.Lepe reči o Mijailoviću gazdi Milana rekli su Dejan Savićević i Vladimir Jugović. Ukoliko bude želeo Zvezdino dete, Berluskoni će morati da iskešira više od dva miliona evra, koliko su crveno-belima ponudili Fjorentina, Borusija i Kajzeri.

Simbolika Svetog NikolePredsednik izborne komisije Matija Radojičić primetio je izvesnu simboliku na jučerašnji dan:- Možda je simbolično to što je Džajić na Svetog Nikolu postao predsednik, a svi znamo da je Zvezda 1991. godine titulu prvaka Evrope osvojila u Bariju, na stadionu koji nosi ime Svetog Nikole.

Izbori za predsednikaBroj članova kluba - 7.669Izašlo na izbore - 1.824Glasalo za Džajića - 1.792Nevažećih glasova - 28

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track