Janković precrtao Maksimovića i Babalja!

Ne putuju u Tursku

Janković precrtao Maksimovića i Babalja!

Fudbal -
Sa spiska putnika za Tursku izostali su reprezentativac Srbije Nikola Maksimović kao i letošnje pojačanje Eli Babalj

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković saopštio je danas spisak od 25 igrača koji će putovati na pripreme u Antaliju.

Sa spiska su izostali reprezentativac Srbije Nikola Maksimović, Eli Babalj, Natanijel Asamoa, Veljko Simić, Ljubo Nenadić, Marko Mirić, Igor Mijović, Stevan Reljić, Marko Dmitrović i Filip Stojković.

Reprezentativac Srbije, Nikola Maksimović, od 17. septembra 2012. godine ima potpisan ugovor sa FK Apolonom sa Kipra, pa je Upravni odbor kluba naložio nadležnim službama da postupe po ugovoru.

Spisak igrača koji putuju u Tursku:

Golmani: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić.

Odbrana: Aleksandar Pantić, Nikola Mikić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Milan Jovanović, Filip Mladenović i Stevan Reljić.

Sredina terena: Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Nenad Milijaš, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Marko Vešović, Kadu Mendeš, Vukan Savićević, Stefan Čikić i Nikola Karaklajić.

Napad: Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Filip Kasalica i Luka Milunović.

Crveno - beli sutra putuju u Antaliju, gde će odraditi prvi deo pripremnog perioda, a povratak u Beograd zakazan je za 28. januar.

Napadač Asamoa biće podrvrgnut dodatnim lekarskim pregledima, zbog zdravstvenih problema koje je imao tokom jesenje polusezone i očekuje se da se posle toga priključi saigračima.

Pored igrača i Jankovića, u Antaliju putuju pomoćni trener Bratislav Živković, kondicioni trener Vladimir Čebzanović, trener golmana Srđan Maksimović i sekretar Mirko Abramović.

Medicinsku službu čine doktor Milisav Popić i fizioterapeuti Goran Zuvić i Ivan Popović i ekonomi Stojan i Dragan Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track