KATALONCI U ŠOKU: Gvardiola umesto Murinja

KATALONCI U ŠOKU: Gvardiola umesto Murinja

Fudbal -
Bivši trener Barselone Gvardiola u Cirihu razgovarao s predsednikom Reala Florentinom Perezom

Bombastično!Bivši trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola najavio je povratak na posao. i to na klupu Reala iz Madrida!

Katalonac je posle završene svečanosti dodele Zlatne lopte u Cirihu naleteo na predsednika „kraljevskog kluba“ Florentina Peresa, s kojim se srdačno ispričao.Španska novinarka Kristina Kubero prisustvovala je njihovom razgovoru i objavila šta je Pep Gvardiola rekao svom bratu kad je video da mu prilazi Florentino Perez:- Evo, dolazi predsednik koji će da mi ponudi ugovor!Ova informacija digla je mnogo prašine u španskim medijima, a u prilog ovoj priči ide i činjenica da se sadašnji trener Reala iz Madrida Žoze Murinjo sprema da po završetku sezone napusti klub.Za predsednika Florentina Pereza dovođenje Pepa Gvardiole možda bi bio pravi potez u izbornoj godini koja je pred njim, pogotovo s obzirom na to da mu se drma presto u „kraljevskom klubu“ nakon lošeg početka sezone. Poznata stvar je da navijači Reala vole da Barseloni otimaju igrače, a trener večitih rivala bi sigurno doneo neke ekstrapoene Perezu. Upravo je sadašnji predsednik Reala 2000. godine iz Barselone u Madrid doveo Luisa Figa za nekoliko desetina miliona evra.

Široko!Gazda Čelsija Roman Abramovič uprkos informacijama iz Španije ne odustaje od Pepa Gvardiole. Rus je spreman da Kataloncu za jednu sezonu u svom klubu plati 22 miliona evra.Ova ponuda svakako je među najprimamljivijim za poznatog trenera i njegov bankovni račun, a vreme će pokazati da li je novac presudna stvar kada je reč o Gvardiolinom izboru sledećeg kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track