Real i Sevilja u polufinalu

Kup Kralja

Real i Sevilja u polufinalu

Fudbal -
Remi na "Mestalji" obeležila povreda Kasiljasa i isključenja Koentraa i Di Marije

Fudbaleri Real Madrida uspeli su da sačuvaju prednost koju su pre nedelju dana stekli u prvom meču četvrtfinala Kupa Kralja u odnosu na Valensiju i plasiraju se u polufinale. Remi na "Mestalji" obeležila povreda Kasiljasa i isključenja Koentraa i Di Marije.Žoze Murinjo moći će da bude zadovoljan činjenicom da je njegova ekipa uspela da ostane nesavladana na "Mestalji" čime je obezbedila plasman u polufinale Kupa Kralja ali je večeras ostao bez trojice važnih igrača.

Real je sa prednošću od 2:0 ušao u revanš četvrtfinala Kupa Kralja sa Valensijom ali je već u 16. minutu ostao bez Ikera Kasiljasa koji je povredio šaku pa je morao da napusti teren i ustupi mesto Adanu.

U završnici prvog poluvremena Karim Benzema je rešio pitanje ko će u polufinale nakon što je doveo Real u prednost na asistenciju Ćabija Alonsa.

Valensija je u 52. minutu uspela da poravna na 1:1 a minut pre tog gola teren je morao da napusti Fabio Konetrao zbog drugog žutog kartona.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata ali je zato "pocrveneo" i Di Marija u 88. minutu a ukupno je viđeno deset žutih i dva crvena kartona na večerašnjem susretu.

Real je plasman u polufinale obezbedio konačnim rezultatom 3:1 a tamo će se sastati sa boljim iz duela Malaga - Barselona.

U drugom meču dana Sevilja je sa dva gola Negreda i po jednim Rakitića i Morala ubedljivo savladao Saragosu. Ona će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Betis - Atkletiko Madrid (prvi meč 0:2).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track