Australijanci slave povratak Babalja

Otišao iz Zvezde

Australijanci slave povratak Babalja

Fudbal -
Crvena zvezda i dalje duguje ekipi Melburna 100.000 dolara za letošnji transfer 20-godišnjeg napadača, koji je u međuvremenu i debitovao za nacionalni tim Australije

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Eli Babalj posle neuspešne epizode u Ljutice Bogdana, koja je trajala samo šest meseci, vratio se u matičnu Australiju.

Prema pisanju tamošenjeg Heraldsun.com.au, Babalj će već za vikend biti u sastavu Melburn Harta u prvenstvenom meču protiv Sidnej Vonderersa.

"Zahvaljujemo se Crvenoj zvezdi koja je sarađivala sa nama. Šteta je što on nije uspeo da se dokaže u Evropi, odnosno Srbiji, ali očekujemo da ga ponovo vidimo u najboljem svetlu u našem dresu", rekao je sportski direktor Melburn Harta Skot Mun.

Veliku radost zbog povratka Babalja u tim Melburna nije krio ni Džon Aloisi, trener ekipe.

"Prošle sezone dao je veliki doprinos našem timu postigavši devet golova na 22 utakmice. Lepo je opet videti ga u našoj ekipi.

Crvena zvezda i dalje duguje ekipi Melburna 100.000 dolara za letošnji transfer 20-godišnjeg napadača, koji je u međuvremenu i debitovao za nacionalni tim Australije. Odigrao je samo šest utakmica u crveno-belom dresu tima iz Ljutice Bogdana, uz samo jedan gol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track