RASTANAK: Čović odlazi pre Džajića?

Nema tu sreće

RASTANAK: Čović odlazi pre Džajića?

Fudbal -
Kako Kurir nezvanično saznaje, potpredsednik kluba napustiće Marakanu čim bude odblokiran Zvezdin račun

Osramotili klub.Svađa Dragana Džajića i Nebojše Čovića imaće znatno teže posledice po Crvenu zvezdu nego što se to mislilo u prvi mah. Uličarsko ponašanje predsednika i potpredsednika kluba odjeknulo je kao bomba u stranim medijima. Kako Kurir saznaje, Nebojša Čović će se povući iz fudbalskog kluba čim račun Crvene zvezde bude odblokiran.- Tu više nema sreće! Džajića i Čovića više niko ne može da pomiri, iako je obojici rečeno da je Crvena zvezda iznad obojice. Ipak, ono što su uradili ne može da se zaboravi. Jesu zakopali ratne sekire, ali to je samo prividno i trajaće neko kratko vreme - kaže Kurirov dobro obavešteni izvor i dodaje:- Crvena zvezda se osramotila! Vest o tuči dva prva čoveka kluba otišla je u svet, posebno su u plasiranju vesti prednjačili Hrvati i Italijani. Klubu je napravljena šteta koja ne može da se ispravi.Nebojša Čović bi uskoro mogao da završi sređivanje finansijskog stanja u klubu i to je jedini razlog zbog kojeg je odlučio da ostane na Marakani.- Veoma je izvesno da će Nebojša Čović otići. Njegov zadatak bio je da sredi finansije u klubu i on je do sada uradio veliku stvar. Čim bude odblokirao račun kluba, na koji će odmah moći da legne 4,4 miliona od „Gasproma“ i još 1,1 milion od ostalih sponzora, Čović će otići - zaključio je naš izvor.

Zvezdino finansijsko stanjeBlokada računa u novembru 2012. - 1,25 milijardi dinaraTrenutna blokada kluba - nešto više od 100 miliona dinara„Gasprom“ uplaćuje - 4,4 miliona evraOstali sponzori doniraju - 1,1 milion evra

Džajić se nije vratioNi 48 sati posle skandala predsednik Dragan Džajić se nije pojavio na svom radnom mestu. Za razliku od Nebojše Čovića, koji se oglasio saopštenjem, Džaja i dalje ćuti i ne zna kada će se pojaviti na Marakani.

Pantović potpisao ugovor za pojačanjeKako Kurir saznaje, peripetije oko potpisivanja i dalje su veliki problem u Crvenoj zvezdi. Ugovor koji je prosleđen Luisu Garidu i njegovom klubu Olimpiji nije potpisao gensek kluba Miodrag Zečević, već njegov zamenik Stefan Pantović.To je još jedan pokazatelj da se razmimoilaženja između Dragana Džajića i Nebojše Čovića nisu zaustavila, već da su nastavljena istom žestinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track