DRAGIŠA BINIĆ: Čović plaši i ucenjuje ljude
Foto: Kurir

Oštro

DRAGIŠA BINIĆ: Čović plaši i ucenjuje ljude

Fudbal -
Bivši igrač crveno-belih otvoreno je podržao Dragana Džajića

BEOGRAD - Bivši as Crvene zvezde Dragiša Binić stao je na stranu Dragana Džajića u sukobu sa Nebojšom Čovićem. Nekadašnje vihorno krilo crveno-belih ne vidi nikakav problem ukoliko bi aktuelni potpredsednik napustio "Marakanu".

"Ne znam šta bi se krucijalno promenilo njegovim odlaskom. Šta je Čović uradio? Ne znam ni šta je njegov posao."Bavi se finansijama, deblokadom, reprogramima...?

"Dobro… Koliko sam upoznat, zagovornik je i ideje da Zvezda prosi od bivših igrača! Kao mi smo ludaci, damo novac i ne znamo kud ide. A, godinama smo pomagali klub, minus bivao sve veći. Nije u redu ni što otpisuje dugove, umesto da obelodani ko ih je napravio. Što plaši ljude trenutnom pozicijom, ucenjuje bez objašnjenja. I, šta je uradio u minula dva i po meseca? E, ja ću da kažem – ništa naročito!", rekao je Binić.

Sa druge strane, odlazak Dragana Džajića bio bi ogroman gubitak.

"Bio bi to veliki problem, enormni gubitak. Takva gromada od imena mora da bude u klubu, dopadalo se to nekom ili ne. Da sam se pitao, nikad ne bi ni odlazio. To sam rekao i Piksiju kada je imenovan za predsednika Zvezde. Nije poslušao... Napravio je problem i sebi i Zvezdi. Njegov povratak je sam po sebi velika stvar. E sad, drugi deo priče je što njegovi saradnici nedovoljno koriste njegovo znanje i iskustvo. Nasuprot tome, zloupotrebljavaju i poturaju čoveka kad iz sveta dođu bitni likovi, kao veliko ime. Ne može tako, nije lepo, nije fer", zaključuje u svom stilu Dragiša Binić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track