DAN D U ZVEZDI: Džajić i Čović na Marakani

Pomirenje ili razlaz

DAN D U ZVEZDI: Džajić i Čović na Marakani

Fudbal -
Predsednik i potpredsednik Fudbalskog kluba pojavili se danas na stadionu, prvi put posle prošlonedeljnog sukoba

BEOGRAD - Upravni odbor Crvene zvezde, zakazan za 18 časova, ima veliki značaj po budućnosti kluba iz Ljutice Bogdana. Posle današnjeg dana biće poznato ko ostaje u klubu, Dragan Džajić ili Nebojša Čović, ili obojica.

Obojica su imali razgovore sa Delijama, koji su im poručili da nijedan ni drugi nisu iznad interesa Crvene zvezde. Ostali članovi Upravnog odbora kluba skloni su mišljenju da će se cela stvar smiriti i da će Džajić i Čović morati da prevaziđu ličnu netrpeljivost jer je uloženo mnogo truda u oporavak Crvene zvezde i nikako ne bi bilo dobro da taj projekat tako lako propadne.

Kako pišu beogradski mediji, Upravni odbor je podeljen na Džajićeve i Čovićeve ljude, ali će po svemu sudeći uspeti da pronađu kompromis zarad boljitka kluba.

Na strani Džajića sasvim sigurno su Dušan Savić, Miljko Ristić i Božidar Cerović, bliži njemu su Ivica Tončev i Aleksandar Antić.

Čovićevoj struji pripadaju Slaviša Kokeza, Zoran Stojadinović, Predrag Ćulibrk, Zoran Bašanović.

Dobra vest za pobornike kompromisa je činjenica da su se danas po prvi put posle prošlonedeljnih sukoba u prostorijama kluba pojavili i Džajić i Čović.

"Dragan Džajić sigurno dolazi na sednicu Upravnog odbora, ali još nije sigurno hoće li ostati na Marakani. Protekli događaji su ga potresli, pa se izolovao kod bratanca na Ubu. Džajić je svestan odgovornosti jer je predsednik Crvene zvezde, a isto tako zna da bi mnogi voleli da se povuče s Marakane samo mesec dana od pobede na izborima", tvrdi izvor Kurira blizak prvom čoveku crveno-belih.Sa druge strane, Džajićev oponent Nebojša Čović nema nameru da odlazi iz kluba, iako je pre nekoliko dana bio spreman da se povuče kada odblokira račun. Na njegovu odluku uticale su javne prozivke bivših fudbalera Crvene zvezde Milovana Đorića, Dragiše Binića, Dejana Savićevića i Darka Kovačevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track