Karadžić: Antić lupeta, idemo na sud

Tole replicira Antari

Karadžić: Antić lupeta, idemo na sud

Fudbal -
Predsednik FSS Tomislav Karadžić tvrdi da nije minirao bivšeg selektora i njegove optužbe za neuspeh na Mundijalu naziva čistim glupostima

Ćeraćemo se još...Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić tvrdi da nije minirao bivšeg selektora „orlova“ Radomira Antića niti mu je radio iza leđa i kaže da su njegove optužbe najobičnije gluposti zbog koji bi mogao da završi na sudu.Podsetimo, bivši selektor „orlova“ izjavio je da ga je Karadžić minirao na tajnim sastancima sa igračima, a da su se detalji razgovora najbolje videli na terenu. Karadžić kaže da je pred meč sa Australijom održan 10-minutni sastanak sa igračima u vezi s premijama i da je za njega selektor znao.- Monstruozno je to što on govori. On svojom izjavom optužuje i dva kapitena naše selekcije da namerno nisu želeli da pobede protiv Australije. Zbog takvih reči bi mogao da završi na sudu. Pa to što on priča su čiste gluposti. Ko bi želeo više od igrača na terenu da pobedi Australiju i plasira se u osminu finala Svetskog prvenstva, da bude među 16 najboljih selekcija na planeti? Antić samo pokušava da lažima skrene pažnju javnosti s ličnog neuspeha - kaže Karadžić za Kurir.

Pomoćnik nas je odveo na SP, a ne selectorPovodom Antićeve izjave da je srpski fudbal izgubio mnogo njegovim odlaskom, predsednik FSS kaže da su svi uspesi delo Rešada Kunovca, a ne bivšeg selektora.- Nije Srbija izgubila ništa Antićevim odlaskom. Srpski fudbal duguje zahvalnost Rešadu Kunovcu. To je čovek koji je odveo reprezentaciju na Mundijal. Antić ovde nije uradio ništa. Taj čovek je u Španiji za sobom ostavio pustoš i sada je trener koga ne želi nijedan klub - rekao je predsednik FSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track