BABALJ O BIVŠEM KLUBU: U Zvezdi je haos

Srećan što je otišao

BABALJ O BIVŠEM KLUBU: U Zvezdi je haos

Fudbal -
Australijski reprezentativac srpskog porekla srećan što je otišao sa Marakane

MELBURN - Bivši fudbaler Crvene zvezde, Eli Babalj poverio se australijskim medijima da je srećan što je napustio klub sa Marakane.

Babalj će u subotu uveče predvoditi napad Melburn Harta u gradskom derbiju protiv Melburn Viktorija, a medije je interesovalo kroz šta je sve prošao igrajući za Crvenu zvezdu.

"Crvena zvezda je u velikim finansijslim problemima. Srećan sam što sam otišao odande, iz kluba u kome je svojevrstan haos. Drago mi je da sam se vratio fudbalu i uživanju u njemu", rekao je Babalj.

Australijanac našeg porekla od dolaska u Zvezdu kod trenera Roberta Prosinečkog nije imao sreće. Jedan problem nadovezivao se na drugi.

"Bilo je mnogo stvari koje nisam mogao da kontrolišem. Od prvog dana sve što je moglo da pođe loše, pošlo je loše. Prva rata nije plaćena na vreme, propustio sam četiri ili pet utakmica, trener je otišao, platio sam kaznu, došao je novi trener. Nadam sam se da će sreća da me pogleda i da ću početi da uživam tamo, ali sve je bilo samo gore i gore. Zvezda je u velikim finansijskim problemima i srećan sam što sam otišao."

Babalj se i dalje nada da će uspeti u Evropi, samo negde drugde.

"Neosporna je moja želja da se vratim u Evropu. Ali želim da odem u dobru sredinu, ne u onakav haos. Želim da odem negde gde mogu da se potpuno koncentrišem na fudbal, što nije bio slučaj u Crvenoj zvezdi", rekao je Eli Babalj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track