STIŽU PARE: Lukić stavio paraf na ugovor s Gaspromom!

Bivši predsednik Zvezde potpisao ugovor s Gaspromom

STIŽU PARE: Lukić stavio paraf na ugovor s Gaspromom!

Fudbal -
Uvek sam tu za moju Crvenu zvezdu. Nikad ne bih dozvolio da klub u ovako teškoj situaciji zavisi od mene - rekao je Lukić

Stižu pare!Bivši predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić potpisao je juče ugovor s „Gaspromom“. Sve je obavljeno u kabinetu prvog čoveka SD crveno-belih Petra Škundrića. Klubu sada pre­dstoji da odblokira račun kako bi mogao dobiti sredstva kojima bi isplatio deo dugova svima s kojima je dogovoren reprogram. Zvezda je tako dobila finansijsku injekciju jer će umesto dosadašnjih 2,2 godišnje primati 4,4 miliona evra od ruskog sponzora.- Uvek sam tu za moju Crvenu zvezdu. Nikad ne bih dozvolio da klub u ovako teškoj situaciji zavisi od mene - rekao je Lukić krajem januara, kad ga je „Gasprom“ pozvao da stavi paraf na važan dokument.Bivši predsednik Crvene zvezde sa svojom upravom je u proleće 2011. godine počeo pregovore s „Gaspromom“ o poboljšanju ugovora i okončao ga u oktobru. Posle toga ugovor je prošao komplikovanu proceduru u ruskoj kompaniji. Svečani memorandum potpisan je u maju prošle godine na Marakani.(A.R.)

Stojadinović: Predložio sam pojačanjaSportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović predstavio je Upravnom odboru nekoliko igrača koje je spreman da dovede ukoliko to bude moguće s obzirom na finansijsku situaciju u klubu.- Istina je da sam ljudima iz kluba predložio nekoliko igrača. Ne bih o imenima, ali ukoliko ih dovedemo do vikenda, biće to prava pojačanja za Zvezdu. Naravno, sve zavisi od naše finansijske moći, koja nije baš na nivou - rekao je Stojadinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track