Partizan izmirio dug, doveo Pajovića!

Rešili probleme

Partizan izmirio dug, doveo Pajovića!

Fudbal -
Kako je potvrđeno Tanjugu u Partizanu, crno-beli su dan pre isteka roka za izmirenje dugova uplatili Stanojeviću sumu od 82.000 evra, a Radničkom naknadu za stolice koje su navijači Partizana polomili na stadionu Čika Dača prošle sezone.

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan regulisao je dugovanja prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću i Radničkom iz Kragujevca i moći će da registruje igrače koje je angažovao u zimskom prelaznom roku.

Fudbalski klub Partizan doveo je danas na pozajmicu do kraja sezone odbrambenog igrača moldavskog Šerifa, Tomislava Pajovića, potvrđeno je Tanjugu u redovima šampiona Srbije.

U slučaju da obe strane budu zadovoljne posle šest meseci, Partizan će moći da otkupi ugovor Pajovića od Šerifa.

On ima 27 godina, a u prvom delu sezone za moldavsku ekipu odigrao je tri utakmice. Prethodno je tri sezone bio član beogradskog Rada, a svojevremeno je bio član mlađih kategorija Partizana.

U karijeri je još igrao za Teleoptik, Dinamo iz Vranja, Bežaniju i Čukarički.

Pajović je četvrto pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a pre njega u klub su došli Brazilac Eliomar iz Javora i dvojac Predrag Luka i Nemanja Kojić iz Rada.

Za razliku od Partizana, dugove bivšim igračima i klubovima još nisu platili Crvena zvezda, Smederevo, Jagodina, Rad, Sloboda, Novi Pazar i BSK Borča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track