STANKOVIĆ: Noćna mora je završena

Srpski fudbaler konačno na terenu

STANKOVIĆ: Noćna mora je završena

Fudbal -
Nekadašnji kapiten srpske reprezentativac vratio se na teren na meču protiv Kjeva

RIM - Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je da je jedva dočekao povratak na teren nakon dugotrajnog oporavka od povrede.

Iskusni srpski internacionalac zaigrao je za crno-plave na sinoćnoj prvenstvenoj utakmici italijanske Serije A protiv Kjeva prvi put od 2. maja 2012, a zamenio je Estebana Kambijasa u 76. minutu.

"Noćna mora je završena, sada se nadam povratku u punu formu kako bih pomogao ekipi. Želim da zahvalim navijačima na neverovatnoj podršci koju su mi pružili", emotivno je izjavio Stanković za klupski TV kanal.

On je naveo da Inter ima svoje ciljeve, istakavši da se vratio u odličnu grupu igrača.

"Malo smo umorni, jer igramo veliki broj utakmica, ali nikada nisam video da su pali. Imamo svoje ciljeve i kao što je trener rekao - nismo mrtvi i sahranjeni", rekao je Stanković dodajući da je tim dobio novi kvalitet sa pojačanjima.

"Kuzmanović je velika akvizicija, sa njim ćemo biti još bolji, videćete. Takođe i Kovačić, može se odmah reći da je veliki talenat, podseća me na mene kada sam došao u Lacio sa 19 godina", kazao je srpski fudbaler.

Inter je sinoć savladao Kjevo sa 3:1 postigavši 13. pobedu ove sezone, pa je preuzeo četvrtu poziciju na tabeli od gradskog rivala Milana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track