Bjeković: Đurić da bude kao Tito!

Đavo voli da se šali

Bjeković: Đurić da bude kao Tito!

Fudbal -
Nenad Bjeković predlaže članovima Skupštine da sledeći put izglasaju odluku o postavljanju prvog čoveka kluba na čelnu funkciju do kraja života

Doživotna...Godišnja sednica Skupštine Partizana nije donela najavljene promene u vrhu klupskog rukovodstva, što je predsedniku Draganu Đuriću dalo hrabrosti da sa govornice proziva opozicionare. Bivši sportski direktor crno-belih Nenad Bjeković tvrdi da nije iziritiran Đurićevim peckanjem. Naprotiv, s neskrivenom ironijom daje revolucionaran predlog, nezabeležen u sportskoj praksi Srbije.Zapustio sve firme- Predlažem da Dragan Đurić bude postavljen za doživotnog predsednika Partizana. Čitajući novine, saznao sam da klub već treću godinu posluje u plusu i zato apelujem na sve koji odlučuju o tome da ga što pre proglase - kaže Bjeković i dodaje:- Čovek je zapustio sve svoje firme ne bi li Partizan uspešno vodio, svaka mu čast na tome. Evo, ja mu se javno izvinjavam što sam u jednom trenutku pomislio da nije sposoban da bude predsednik.Ide nam „dobro“Najtrofejniji član FK Partizan ne oseća se uvređenim što ga Đurić ne smatra klupskom legendom.- Meni nije potreban Đurić da bih znao ko sam, da li sam ili nisam legenda kluba. On nije kompetentan da to procenjuje, a inače bih prisustvovao Skupštini da nisam bio sprečen zbog neodložnih poslova.Svojevremeno su Bjekoviću najviše zamerali što je otvorio vrata kluba aktuelnom predsedniku.- Kad vidim kako nam „dobro“ ide, shvatim koliko sam bio u pravu što sam Đurića doveo u klub.

Druže Đuro, ljubičice bela
Druže Đuro, ljubičice bela

Za Đuru malo 13 titulaBjeković, prema Đurićevim kriterijumima, nije legenda Partizana, iako u klupskoj istoriji nema nikog ko je proveo više od dve decenije u crno-beloj porodici kao igrač, pomoćni trener, šef stručnog štaba i sportski direktor. Za sve to vreme statistika kaže da je osvojio 13 šampionskih titula i četiri Kupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track