RUTINSKI: Luka i Šćepović doneli pobedu Partizanu

Revanš Sremcima

RUTINSKI: Luka i Šćepović doneli pobedu Partizanu

Fudbal -
Luka je postigao prvi gol u 39, a konačan rezultat postavio je Šćepović u 50. minutu
1 / 4

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Donjeg Srema rezultatom 2:0 (1:0) u meču 17. kola Superlige Srbije.Golove za crno-bele postigli su Predrag Luka u 39. i Marko Šćepović u 50. minutu.Partizan je sve vreme imao inicijativu, ali nije stvorio mnogo pravih prilika za postizanje gola i u celini nije odigrao previše kvalitetno, ali je i to bilo dovoljno za pobedu protiv skromne ekipe Donjeg Srema.

Gosti su u finišu susreta u dva-tri navrata ozbiljno zapretili iz dobro organizovanih kontranapa, ali nisu imali pravi završnicu, pa su zasluženo doživeli deveti poraz u šampionatu.Utakmici je prisustvovalo 8.576 navijača. Partizan je prvi na tabeli sa 40 bodova ispred Crvene zvezde koja je sakupila 34. Donji Srem je ostao na 13. poziciji sa 16 poena.

http://www.youtube.com/watch?v=7iK-m6ypXjE

TOK UTAKMICE

92. minut - Kraj utakmice. Partizan slavio s 2:0.89. minut - Crno-beli sigurnom igrom drže prednost i mirno meč privode kraju.85. minut - Navijači Partizana vređaju predsednika KK Crvena zvezda Telekom Nebojšu Čovića81. minut - Šćepović u prilici, ali je lopta koju je uputio ka golu bila kratka i odbrane je stigla da je izbaci.79. minut - Zec ulazi do aut linije i vraća opasnu loptu, Stojković krajnjim naporom izbija loptu.77. minut - Šćepović u lepom prodoru sa leve strane, sklanja loptu i šutira pored gola.74. minut - Zec u opasnom prodoru sa desne strane, šut i Stanković je izbacio u korner.71. minut - Crno-beli poslednjih nekoliko minuta igraju odlično i kombinuju na malom prostoru, akcije teku kao po koncu.67. minut - Kojić opaljuje bombu polse odličnog napada Luke i Pauljevića sa desne strane, natrčava Ivanov, ali je pomoćni sudija mahao ofsajd.64. minut - Kojić šutira sa 30 metara, lopta ide u korner.63. minut - Luka u prodoru i punom trku skoro 50 metara, šalje ka Šćepoviću u kazneni prostor, ali je golman bio brži.61. minut - Gosti su se otvorili posle drugog gola i sve opasnije atakuju ka golu crno-belih. 59. minut - Škorić šutira iz povratne lopte sa 12 metara, preko gola.

50. minut - 2:0 za Partizan. Šćepović se upisao u listu strelaca. Brašanac je posle nekoliko izmenjenih pasova po levoj strani gurnuo u rupu ka Stankoviću, koji ulazi u kazneni prostor, vraća ka Šćepoviću, a onda majstorija: Marko prima loptu, udara lažnjak, izbacuje protivnika i iz prve u prvi ugao smešta loptu u mrežu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

II poluvreme

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Partizan vodi s 1:0.39. minut - 1:0 za Partizan. Luka je na svom debiju u crno-belom dresu postigao gol. Šćepović je fenomenalno proigrao Kojića, koji ulazi u kazneni prostor sa leve strane i šutira iz prve, golman kratko odbija loptu, natrčava Luka baca se na loptu i ubacuje je u mrežu.35. minut - Šćepović do Luke, koji odmah šutira sa 16 metara, ali je neko uleteo u padu u blok i izbio u korner.33. minut - Smiljanić izbacuje po desnoj strani Pauljevića, oaj probija i centrira na drugu stativu, gde loptu sačekuje Šćepović i šutira iz prve, golman krajnjim naporom brani.30. minut - Partizan napada sve vreme, sada je Luka ponovo pokušao šutem i lobom sa 20 metara, a lopta je završila na gonjem delu mreže.25. minut - Krunić pravi dva driblinga i šutira sa 30 metara, Stojković brani.24. minut - Slobodnjak sa 18 metara, Šćepović šutira, lopta ide visoko preko gola.20. minut - Crno-beli imaju mnogo veći posed lopte, ali nema još uvek pravih šansi.

14. minut - Luka pokušava sa desne strane, lopta udara u spoljni deo mreže odozgo.12. minut - Sa tribina odjekuje Uprava napolje10. minut - Dobra akcija Partizana, ali Šćepović sa oko 10 metara glavom šutira preko gola4. minut - Crno-beli su ušli agresivnije u meč, a za kratko vreme izveli su četiri uzastopna kornera

1. minut - Utakmica je počela

I poluvreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track