TOLE KARADŽIĆ: Ovo je poslednje upozorenje

TOLE KARADŽIĆ: Ovo je poslednje upozorenje

Fudbal -
Funkcioner UEFA Grigoris Surkis rekao je delegatima Skupštine FSS da je krajnje vreme da Srbija sredi svoje probleme jer postoji mogućnost da ona bude suspendovana iz svih takmičenja UEFA i FIFA.

STARA PAZOVA - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da je svestan da su FIFA i UEFA uputili poslednje upozorenje sprskom savezu zbog nasilja na terenima i slede strože sankcije.

"Mi u fudbalu smo svesni da smo s nadležnih mesta - iz Niona i Ciriha, dobili možda i poslednje upozorenje pred strože sankcije, jer nerede i nemire odavno niko neće da toleriše i trpi", stav je Karadžića u pisanom saopštenju podeljenom novinarima u Staroj Pazovi.

Predsednik F S S je delegatima govorio o infrastrukturi i poslovanju, a novinarima je podeljena njegova izjava o vodećoj temi - nasilju na stadionima.

"Hoćemo da vidimo konačnu pobedu nad huliganizmom i vandalizmom. Svedoci smo nemilih scena, ne samo na fudbalskim, već uopšte na sportskim priredbama što nas zajedno obavezuje da konačno iskorenimo i tu boljku vremena u kojem živimo", ukazao je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track