IMA BOGA: Drogba odglumio faul pa promašio penal

Srpski tri uzeo tri boda

IMA BOGA: Drogba odglumio faul pa promašio penal

Fudbal -
Napadač iz Obale Slonovače propisno se obrukao u finišu meča, prvo zbog glume a potom i zbog loše izvedenog jedanaesterca

ISTANBUL - Napadač Galatasaraja Didije Drogba najzaslužniji je za poraz svoje ekipe od Genčlerbirligija (0:1). Reprezentativac Obale Slonovače je promašio penal u 84. minutu i omogućio osmoplasiranom timu turske lige da odnese sva tri boda.

Drogba je u finišu meča ušao u šesnaesterac i posle jednog duela uz gol-aut liniju pao kao pokošen. Sudija je bez razmišljanja pokazao na belu tačku, što je izazvalo veliki bes igrača gostujućeg tima.

Drogba je uzeo loptu, prekršio nepisano pravilo da je igrač nad kojim je napravljen prekršaj ne puca penal, zaleteo se i poslao loptu daleko iznad gola. Drogba se posle šuta ljutio na busen, ali kako god bilo tim za koji nastupaju trojica srpskih internacionalaca. Nemanja Tomić je asistirao kod jedinog pogotka na meču, strelac je bio Vleminks u 60. minutu, i igrao do 66. minuta, a celu utakmicu su odigrali Radosav Petrović i Duško Tošić.

Genčlerbirligi sada ima 34 boda, dok je Galatasaraj i dalje prvi sa 57, uz utakmicu više u odnosu na Bešiktaš koji ima 52.

http://www.youtube.com/watch?v=rG0E5Gbzc3I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track