JANKOVIĆ: Idemo u Niš u pravom trenutku

JANKOVIĆ: Idemo u Niš u pravom trenutku

Fudbal -
Janković je poručio da Zvezda ne sme da dopusti lošija izdanja sa "slabijim" protivnicima, ukoliko želi da ostane u trci za titulu

BEOGRAD - Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksanar Janković ocenio je danas da će predstojeći duel sa ekipom Radničkog iz Niša za crvno-bele predstavljati veliki motiv, podsećajući da je Zvezda do sada već dva puta slavila protiv protiv Nišlija, jednom u prvenstvu i jednom u kupu.

Protiv Radničkog smo ostvarili dve pobede, iako smo oba puta jurili rezultat. Mislim da nam ovaj meč dolazi u pravom trenutku, pred pauzu zbog reprezentativnih obaveza, istakao je Janković na konferenciji za novinare.

Janković je poručio da Zvezda ne sme da dopusti lošija izdanja sa "slabijim" protivnicima, ukoliko želi da ostane u trci za titulu.

Tri boda su naš pimarni cilj. Očekujem da dostignemo nivo igre koji smo imali na pripremama, a moramo biti pre svega fokusirani na igru u odbrani, napomenuo je Janković.

Prvotimac Zvezde Marko Vešović objasnio je da protiv Radničkog neće biti lako.

Poznajemo ekipu Radničkog, u prethodna dva duela su nas dosta namučili. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda i mirno dočekati reprezentativnu pauzu, zaključio je Vešović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track