Miloljub Ostojić: Nije samo meni Arkan pravio tim

Iznenadio ga Genije

Miloljub Ostojić: Nije samo meni Arkan pravio tim

Fudbal -
Bivši trener Crvene zvezde Miloljub Ostojić posle Savićevićevih optužbi kaže da se Ražnatović svakom treneru Obilića mešao u posao

Teška vremena, prijatelju moj.Bivši trener Obilića i Crvene zvezde Miloljub Ostojić kaže za Kurir da nikada nije bio protiv povratka Dejana Savićevića na Marakanu. Popularni Genije optužio je bivšeg trenera da mu je, dok je bio prvi stručnjak Obilića, tim sastavljao Željko Ražnatović Arkan.- Bio sam tri godine u Obiliću, postao prvak države s tim klubom. Istina je da je Arkan vodio klub. Ja sam trener kome je on najmanje sastavljao tim. Bilo je takvo vreme, ne znam što Dejo poteže tu priču - čudi se Ostojić.Savićević je Ostojića optužio da ga je oterao iz Zvezde rečima da ga tretira isto kao i ostale igrače. Miloljub Ostojić kao šef stručnog štaba u Crvenoj zvezdi radio je od početku sezone 1999/2000. do 24. septembra 1999. godine. Tada je smenjen zbog loših rezultata, a na njegovo mesto je došao Slavoljub Muslin.- Takve izjave i stoje Dejanu Savićeviću! Bio je veliki igrač, ali to što priča govori o njemu, a ne o meni. Bez obzira na sve, o njemu imam dobro mišljenje - rekao je Ostojić, a potom dodao:- Ko ne bi prihvatio takvog igrača? To što on priča ja nisam izjavio. Odakle mu to? Može da se proveri u novinama iz tog vremena. Zna se da su Zvezdu vodili Džaja i Cvele. Nisam imao nikakav kontakt sa Savićevićem.

Pričamo kurtoaznoMiloljub Ostojić otkriva da se povremeno viđa s Dejanom Savićevićem.- Deju srećem na seminarima. Pričamo kurtoazno. Nikada nisam čuo da tako sudi o meni, ne znam šta mu je. Apsurd je da priča da se u Zvezdu nije vratio zbog Ostojića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track