NIVES: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam Srpkinja!

Srce na pravoj strani

NIVES: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam Srpkinja!

Fudbal -
Kaže da se ne boji reakcije hrvatske javnosti zbog ove izjave i dodaje: Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak...

Za Srbiju!

Nives Celzijus Drpić (31), supruga fudbalera Dina Drpića (31), navijaće za Srbiju u meču sa Hrvatima 22. marta u kvalifikacijama za mundijal u Brazilu!

"Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat. Ali vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. U situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem orlovima. Dakle, napred Srbija", izjavila Nives!Čak i ne planira da gleda utakmicu jer će biti kod supruga koji se krajem godine preselio u jugoistočnu Aziju, gde je potpisao ugovor sa klubom u Bruneju....

"Malo ću se utešiti tako što ću lenčariti na peščanoj plaži i brčkati se u plićaku. Ali rezultat ću pratiti", rekla je Nives.

On da se ne boji reakcije hrvatske javnosti zbog ove izjave jer joj se čini da su svi upoznati s njenim stavom. Na pitanje da li su bolji frajeri Hrvati ili Srbi, Nives odgovara:"Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak"...Ipak, misli da Hrvati ipak imati lepšeg selektora jer joj je Igor Štimac markantniji od Siniše Mihajlovića koji je "zakinuo ženski rod jer je izbacio lepog Adama Ljajića".

"Ako ćemo generalno, najugodniji oku mi je Vujadin Savić. Ali vatreni imaju više lepih "loptojurećih" primeraka", otkrila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track