TERI: Lampard najbolji igrač Čelsija svih vremena

Hvali saigrača

TERI: Lampard najbolji igrač Čelsija svih vremena

Fudbal -
Lampard je do sada postigao 200 golova u dresu londonskog kluba

LONDON - Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je vezni fudbaler Frenk Lampard najbolji igrač u istoriji kluba sa Stamford Bridža.

Lampard je prošlog vikenda postigao 200. gol u dresu londonskih plavaca i sada mu nedostaju samo dva pogotka da dostigne klupski rekord koji drži Bobi Tambling.

"Za mene je Lampard, bez dileme, najbolji fudbaler Čelsija svih vremena. Svi ga volimo, trudili smo se da mu pomognemo da dođe do brojke 200", kazao je Teri za klupsku televiziju.

Prema njegovim rečima, uz rame Lampardu u Premijer ligi može da stane još jedino Rajan Gigs koji je nedavno odigrao 1.000 meč u dresu Mančester Junajteda.

"Njih dvojica su jedini koji u poslednjih 10, 15 godina stalno igraju, postižu golove i asistiraju. Neverovatno je koliko je Lampard dao golova, što u Premijer ligi, što u Ligi šampiona. Uvek je gladan golova. On je pravi primer i uzor za ostale igrače", dodao je Teri.

Lampard je u Čelsi došao 2001. godine iz gradskog rivala Vest Hema. On je za "plavce" odigrao 595 utakmica i osvojio Ligu šampiona, tri titule prvaka Engleske, četiri FA i dva Liga kupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track