PREDRAG MIJATOVIĆ: Mihajlović će šokirati Hrvate

Navija za Srbiju

PREDRAG MIJATOVIĆ: Mihajlović će šokirati Hrvate

Fudbal -
Selektor Srbije tačno zna šta hoće i koliko može, smatra bivši as Partizana i Reala

BEOGRAD - Bivši fudbaler Partizana i Reala Predrag Mijatović uveren je da Srbija neće izgubiti na Maksimiru u petak. Bivši sportski direktor "Kraljevskog" kluba kaže da selektor Siniša Mihajlović tačno zna šta hoće.

"Uveren sam da će Srbija odigrati fenomenalnu utakmicu! Toliko verujem u Mihajlovića, koji zna šta hoće i koliko može, da sam gotovo siguran da pognute glave neće napustiti "Maksimir". Želim mu svu sreću ovog sveta", rekao je Mijatović za 24.sata.

Bivši as Partizana dodaje da je Srbija uvek dobro igrala protiv velikih ekipa, kakva je Hrvatska, a da su uvek sporni mečevi bili protiv anonimnih Azerbejdžana, Estonije, Makedonije...

Prema Mijatovićevim rečima najjači adut Hrvatske je timski duh.

"Njihov najjači adut je kolektiv i odnos prema dresu. Moramo priznati da poslednjih godina igraju važnu ulogu u svetskom i evropskom fudbalu, dostojanstveno se opraštaju od velikih takmičenja i dolazak Igora Štimca na klupu dobro su prebrodili, nastavili su da pobeđuju."

Mijatović je u prvi plan istakao Luku Modrića, ali veruje da će Mihajlović naći način da zaustavi "prvu violinu" hrvatske reprezentacije.

"Modrić je proradio u nevreme po Srbiju, tačno onda kada su počeli da govore da nije igrač za Real. Drago mi je zbog njega, ima karakter pobednika, svoj način igre, kratko - najbolji je, za reprezentaciju uvek igra na visokom nivou. Međutim, verujem da će Miha naći rešenje da ga zaustavi", završava Predrag Mijatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track