Milojko Pantić: Ne sećam se šta sam pričao

Sad mu žao

Milojko Pantić: Ne sećam se šta sam pričao

Fudbal -
Sportski komentator se kaje zbog skandalozne izjave na račun Vladimira Stojkovića, koga je nazvao Mustafom

Posle pljuvanja ima kajanja.Poznati sportski komentator Milojko Pantić javno se pokajao zbog izjave u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ da je golman Partizana Vladimir Stojković „Mustafa“. On se čak i ne seća da je tako nešto izgovorio.- Od srca se izvinjavam Stojkoviću ako sam tako nešto izgovorio u emisiji Ivana Ivanovića. Da budem iskren, i ne sećam se da sam tako nešto rekao, ali stvarno nisam imao nikakvu lošu nameru, pogotovo što dugo poznajem Vladimira. Lupio sam glupost - kazao je Pantić.On kaže da je još tokom utakmice komentarisao intervencije golmana Srbije Željka Brkića, pa da je možda zbog toga pričao o tome i u samoj emisiji.- Meč s Hrvatskom smo gledali u studiju Prve televizije i komentarisali smo kako je Brkić u nekoliko navrata loše intervenisao. Našalili smo se na njegov račun i konstatovali da bi bilo bolje da je Stojković branio. Moram da kažem da sam se uvek borio protiv govora mržnje.Milojko Pantić se osvrnuo i na tvrdnju da se u emisiji pojavio u pripitom stanju.- Ne bih ja to tako mogao da nazovem. To stvarno nema veze s ovim. Jednostavno, nisam imao nikakvu nameru da uvredim Stojkovića - zaključio je Pantić.

Milojko mislio da je na kastingu za tursku seriju
Milojko mislio da je na kastingu za tursku seriju

Uvek sam bio protiv govora mržnje, od srca se izvinjavam Stojkoviću
Uvek sam bio protiv govora mržnje, od srca se izvinjavam Stojkoviću

Miho, idi bez paraMilojko Pantić je ponovio da Siniša Mihajlović ne zaslužuje da bude selektor Srbije.- Očigledno da kod njega ne postoji etika odgovornosti. Ja sam bio prisutan kad je rekao da će podneti ostavku u slučaju da se ne plasiramo na Svetsko prvenstvo, čak je i izgovorio da neće tražiti pare kao Antić ako ranije napusti funkciju selektora - zaključio je Pantić.

Šta je pričao Milojko♦ Brkić ili Stojković? Pa, ko je trebalo da brani?Mustafa?♦ Daj, skrati ovu emisiju kako bih s prijateljimaotišao u „Maderu“♦ Zapamtite da će Crvena zvezda biti prvi tim u Evropi koji je osvojio ovo takmičenje, a da će biti izbačena iz evropskih takmičenja zato što je bankrot♦ To bi značilo da sam bio potpuno pijan, više nego večeras♦ Severinin sin jedan je od nas. Jesmo mi normalni ljudi, infantilci?♦ Aca Stojanović ima samo loknice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track