BEZ GOLOVA U MALAGI: Subotić sačuvao Borusiju

Liga šampiona

BEZ GOLOVA U MALAGI: Subotić sačuvao Borusiju

Fudbal -
Reprezentativac Srbije sjajno je predvodio odbranu Borusije, koja nije dozvolila Špancima da ugroze gol Veidenfelera

MALAGA - Fudbaleri Malage i Borusije iz Dortmunda odigrali su nerešeno (0:0) u prvom meču četvrtfinalne faze Lige šampiona.

Na utakmici u Malagi nije bilo previše uzbuđenja, a najbolje prilike za gol propustila je Borusija. Golman domaćih Vili Kabaljero nekoliko puta je sjajno odbranio šuteve Gecea i Levandovskog.

Reprezentativac Srbije sjajno je predvodio odbranu Borusije, koja nije dozvolila Špancima da ugroze gol Veidenfelera

Tok meča:

Prvu veliku priliku na meču imala je Borusija. Fudbaler Dortmunda je sjajno na levoj strani prihvatio jednu dugu loptu. Ostao je sam sa golmanom Malage, međutim, očajno je šutirao i tako propustio fenomenalnu šansu da donese prednost svom timu.

U prvih pola sata igre viđena je prilično bleda igra domaće ekipe. Izabranici Pelegrinija praktično nisu imali ozbiljniju šansu na meču. Gosti su bili dosta ubedljiviji.U 26. minutu nakon lepe kombinacije na desnoj strani, Rojs je povukao loptu u sredinu i uputio snažan udarac ka golu domaćina, ali golman Malage je odlično bio na mestu.

U finišu prvog poluvremena fudbaleri Malage su imali prvu ozbiljniju priliku za gol. Isko je lepo primio loptu u šesnaestercu gostiju, uputio udarac, međutim, njegov pokušaj je izblokiran.

Borusija je na startu drugog poluvremena propustila novu priliku za gol. Levandovski je iz odlične pozicije uputio udarac, ali lopta je završila pored stative.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track