Predsednik Vojvodine Ratko Butorović veruje da će njegov tim pobediti Partizan u Humskoj u derbiju kola

Hoće li se zakuvati?
Derbi 22. kola Jelen Superlige biće odigran večeras na stadionu Partizana, gde od 19 časova dolazi ekipa Vojvodine. Novosađani u svojim rukama imaju moć da prvenstvo učine zanimljivijim, jer u slučaju da savladaju Partizan, koji se nalazi u blagoj krizi, finiš šampionske trke bi bio veoma interesantan.

Predsednik Novosađana Ratko Butorović kaže da će meč posmatrati s istočne tribine jer ga niko iz Partizana nije zvao da bude u svečanoj loži.
- Niko me iz Partizana nije zvao da idem u svečanu ložu i ne pada mi na pamet da idem samoinicijativno. Oni vrlo dobro znaju kako ih ja dočekam u Novom Sadu, ali nećemo sad o tome. Biću na istoku i navijaću za svoj klub - kaže predsednik Vojvodine Ratko Butorović i dodaje:

- Vojvodina uvek ide na pobedu, pa će tako biti i večeras u Humskoj. Mi smo mnogo puta spasavali prvenstvo, čini li ga interesantnijim, pa ćemo se potruditi da tako bude i posle današnje utakmice. Partizan je ozbiljan i kvalitetan tim, uz nas najkvalitetniji u zemlji, ali mi ga se ne plašimo. Mi samo želimo da igramo pošteno, da ne bude nikakvih stvari koje nisu fudbalske i neka pobedi bolji.

Razbili Zvezdu

Na kraju jesenjeg dela sezone Vojvodina je nadmoćno pobedila Crvenu zvezdu na Marakani rezultatom 3:0. Tada je dva gola Beograđanima dao Abu Oumaru, dok se jednom u listu strelaca upisao Miroslav Stevanović, koji neće biti u timu protiv Partizana jer je zimus prešao u Sevilju.