ĐUBRETAR: Tevez na odsluženje kazne stigao u Poršeu

Društveno koristan rad

ĐUBRETAR: Tevez na odsluženje kazne stigao u Poršeu

Fudbal -
udbaler Mančester sitija počeo je izdržavanje kazne od 250 sati društveno koresnog rada, na koju je osuđen zbog prebrze vožnje i neposedovanja vozačke dozvole

Radnicki Gradske čistoće u Mančesteru, imali su priliku da vide radnika koji na posao dolazi u Poršeu vrednom 120.000 evra, pošto je fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez počeo je izdržavanje kazne od 250 sati društveno koresnog rada, na koju je osuđen zbog prebrze vožnje i neposedovanja vozačke dozvole.

Prvi dan novog i kako se može čuti za Teveza ne baš prijatnog posla, protekao je u čišćenju velikog kontejnera za šta mu je trebalo dva sata.

"Nije baš izgledao srećan. Morao je da očisti celi kontejner. Jedan od radnika ga je prepoznao i fotografisao mobilnim telefonom. Ali, Tevez mu je rekao da odmah obriše fotografiju. Ovaj to nije hteo da uradi pa se umešao šef koji je ipak naredio radniku da izbriše fotku. Tevez nije hteo da privuče pažnju. Ali, zašto je onda došao u Poršeu? Pa mogao je da uzme taksi", rekao je jedan od radnika.

http://www.youtube.com/watch?v=glV8WWvVjQ0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja