PRETI MU KAZNA: Mihajlović izbrisan!!!

Napustio trening

PRETI MU KAZNA: Mihajlović izbrisan!!!

Fudbal -
Stefana omalovažavaju iako je Zvezdino dete i 100 odsto u vlasništvu kluba, tvrdi otac mladog fudbalera Radmilo

Sklonjen.Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović (18) samovoljno je napustio popodnevni trening u petak, a klub je najavio kaznu zbog toga. Talentovani napadač smatra da je odlukom sportskog direktora Zorana Stojadinovića sklonjen s treninga najboljeg tima. Otac Stefana Mihajlovića, nekadašnji centarfor Bajerna Radmilo Mihajlović, ne opravdava postupak svog sina, ali smatra da je prema njemu učinjena velika nepravda.- Ne slažem se sa Stefanovom odlukom da napusti trening. To nije smeo da uradi. I s tog aspekta neću da ga pravdam - rekao je Radmilo Mihajlović za Kurir i dodao:- Ipak, on je još dete, ima 18 godina. Trpi omalovažavanje nekoliko meseci unazad. Hoću da ga zaštitim jer ima samo mene. Nije u redu da prođe pripreme, bude najbolji strelac u Turskoj, a onda ga direktor skloni i poruči mu da ne talasa jer će biti suspendovan.Radmilo Mihajlović smatra da Crvena zvezda mora da bude iskrena prema sebi kada su njena deca u pitanju.- Stefan je 12 godina na Marakani! Klub konačno treba da kaže šta mu je prioritet kada su vlastita deca u pitanju. Dokle će više da gaze i jedu svoju decu?! Kada treba da stasa mlad igrač? Sa 25 godina? Valjda je merodavan samo učinak na terenu. Stefan nema procente ni prema jednoj menadžerskoj agenciji, 100 odsto je Zvezdin, nadam se da je to dobra stvar, a ne problem. Ako nastave da ga omalovažavaju, tražiću raskid ugovora!

Džajić: Pogrešio je!Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić tvrdi da je Stefan Mihajlović pogrešio, iako je o ovom momku rekao da ga podseća na Darka Pančeva i Darka Kovačevića, a zauzeo se za njega pred odlazak na pripreme u Tursku.- Pogrešio je! Dečko je mlad, ali mora da poštuje trenera. Ne opravdavam to što je uradio. Zna se red u Zvezdi - kazao je Džajić.

Zoran Stojadinović: Sigurno će biti kažnjen Zoran Stojadinović ne želi da sa Stefanom i Radmilom Mihajlovićem polemiše preko novina.- Ne pamtim kad je neko samovoljno napustio trening u Zvezdi. Trener nas je obavestio i Mihajlovića čeka kazna. Ne sastavljam ja tim, već trener Sa Pinto - rekao je direktor crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track