NE STAJE: Deportivo u seriji

Primera

NE STAJE: Deportivo u seriji

Fudbal -
Ekipa iz Korunje ostvarila četvrti trijumf u nizu

Fudbaleri Deportiva pobedili su u gostima Levante sa 4:0, dok su Espanjol i Valensija odigrali nerešeno 3:3, a Valjadolid je slavio protiv Hetafea sa 2:1 u utakmicma 31. kola španske Primere.

Deportivo je ubedljivim trijumfom nastavio seriju pobeda u Primeru, pošto je ovo ekipi iz Korunje četvrto uzastopno slavlje. Deporitvo je već posle prvih pola sata imao prednost od tri gola. Prvi gol za goste postigao je Huan Karlos Valeron u 12. minutu, a prednost je udvostručio Pici u 20.

Nelson Olivijera povisio je na 3:0 u 28. minutu, a konačan rezultat postavio je Bruno Gama u 91.

U uzbudljivoj završnici utakmice u Barseloni između Espanjola i Valnesije nije bilo pobednika. Gosti su u golom Žonasa u 87. i Roberta Soldada u 91. minutu načinili preokret (3:2), ali je Serhio Garsija u poslednjim sekundama utakmice izjednačio i postavio konačan rezultat.

Prethodno je Vakaso u 45. minutu doveo Espanjol do prednosti, da bi u 53. Serhio Kanjales izjednačio. Novu prednost ekipi iz Barselone doneo je Žoan Verdu u 82. minutu.

Ekipa Valjadolida, koju predvodi trener Miroslav Đukić, prekinula je seriju od pet uzastopnh poraza u ligi, pošto su pred svojim navijačima slavili protiv Hetafea. Hetafe je poveo pred sam kraj prvog poluvremena, a strelac je bio Pako Alkesar. Domaća ekipa je prvo preko Oskar Gonazles u 68. izjednačila, da bi Havi Gera u 72. postavio konačnih 2:1.

Malaga je golom Baptiste u zaostavnom vremenu savladala Osasunu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track