PALI GRAĐEVINARI: Ilić i Kojić srušili Rad

Crno-beli ponovo na plus sedam

PALI GRAĐEVINARI: Ilić i Kojić srušili Rad

Fudbal -
Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Rada s 2:0
1 / 4

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Rada rezultatom 2:0 u meču 24. kola Superlige Srbije.

Golove za crno-bele postigli su Saša Ilić u osmom i Nemanja Kojić u 41. minutu. Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 57 bodova dok drugoplasirana Crvena zvezda ima sedam poena i meč manje.

Oko 10.000 gledalaca prisustvovalo je meču na stadionu u Humskoj na kome su crno-beli prikazali bolju igru nego na prethodnim utakmicama.Partizan je bio bolji u prvom poluvremenu, a crno-beli su do vođstva stigli u osmom minutu. Ilić se posle kornera Ninkovića našao na pravom mestu i doneo prednost svom timu. Iliću je ovo bio 114. gol u Partizanu, čime je prestigao Momčila Vukotića. Ispred njega je samo Stjepan Bobek sa 118 pogodaka. Partizan je povisio na 2:0 u 41. minutu. Šćepović je centrirao sa leve strane i asistirao Kojiću, koji je sa oko 12 metara rutinski savladao Kljajića. Kojić je održao reč i nije se radovao posle gola protiv svog bivšeg kluba. Rad je u drugom poluvremenu imao inicijativu, kao i stativu Đurđevića i poništen gol Stanojevića, ali je Partizan sačuvao prednost i osvojio važne bodove.

Rezultati, 24. kolo SLS:

Partizan - Rad 2:0 (S. Ilić 8, Kojić 41)Donji Srem - Radnički Kragujevac 2:0 (Janković 51, Damjanović 64)Hajduk - Vojvodina 0:0OFK Beograd - Novi Pazar 1:0 (Jovanović 74)

U preostalim mečevima 24. kola sutra od 16 sati sastaju se Sloboda - Javor, BSK - Crvena zvezda, Jagodina - Radnički Niš i Spartak - Smederevo.

Tabela: Partizan 57 bodova, Crvena zvezda 50, Vojvodina 46, Jagodina 39, Rad 37, Sloboda 32, Radnički Niš 31, itd.

TOK UTAKMICE PARTIZAN - RAD

93. minut - Kraj meča. Pobeda Partizana od 2:0.90. minut - Utakmica je produžean za tri minuta88. minut - Mitrović odlično šutira, ali golman Rada odbija loptu u polje.82. minut - Đurđević šutira visoko preko gola80. minut - Partizan je umirio igru i održava vođstvo od 2:0.72. minut - Luka je dobio žuti karton, pošto je u idealnoj prilici zaustavio jednog igrača Rada. Stojković je potom dobro intervenisao i loptu posle slobodnog udarca prosledio u korner. Stojković je posle kornera još jednom dobro intervenisao u svom kaznenom prostoru70. minut - Luka je u prilici, ali je dobro intervenisala odbrana Rada.66. minut - Navijači Rada su zapalili plastične stolice na severnoj tribini stadiona Partizana. Intervenisala je žandarmerija i vatrogasna služba.65. minut - Vitas šutira visoko preko gola Partizana60. minut - Rad je postigao gol, ali je on poništen posle intervencije pomoćnog arbitra. Nije poznato da li se radilo o ofsajdu ili prekršaju u napadu56. minut - Đurđević topovski šutira sa oko 20 metara, ali je Stojković siguran55. minut - Nova prilika za Rad. Pajović je intervenisao posle kornera Rada i izbacio loptu u korner.52. minut - Velika prilika za Rad. Đurđević iskosa šutirao ka golu Partizana, a loptu je vrhovima dotakao Stojković, ali je ona završila na stativi i otišla na korner48. minut - Prilika za Partizan. Kojić je primio loptu u šesnaestercu, a onda je iz okreta šutirao, ali je lopta prošla tik pored stative.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Partizan vodi 2:043. minut - Veliki promašaj Kojića! Golman Rada Kljajić je pogrešio i loptu dodao do Kojića, koji je prevario igrače Rada i Kljajića, ali je onda otišao suviše ukoso i onda je pogodio spoljni deo mreže.

http://www.youtube.com/watch?v=NWosfRy5gNA
GOLLL!!! Šćepović je krenuo sam ka golu Rada, a onda je dodao do Kojića koji je matirao golmana Rada uzvikuju "Uprava napolje", "Đuriću odlazi" Velika prilika za Rad. Partizan ima veći posed lopte.
http://www.youtube.com/watch?v=4vPSRHF_gfc
GOLLL!!! Prva šansa za crno-bele

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track