Engleskinja propustila prvi meč posle 34 godine

Fudbal zabava bogataša

Engleskinja propustila prvi meč posle 34 godine

Fudbal -
Keti Mekdonel nije gledala Čelsi u Moskvi zbog nedostatka novca i tako propustila jedini meč „plavaca“ u svim takmičenjima još od 1978.

Vratite nam fudbal!Engleskinja Keti Mekdonel nije skupila novac da otputuje na revanš meč četvrtfinala Lige Evrope između Rubina i Čelsija, pa je tako propustila jedini meč „plavaca“ u poslednje 34 godine! Ova 51-godišnja navijačica prvi put je otišla na Stamford bridž pre nego što je postala tinejdžerka, a s nepunih 17 bila je na svakom meču „plavaca“ bilo gde na planeti.- Sramota! Lepo je što imamo moderne stadione, ali na njih dolaze bogataši koji ne znaju ni tri igrača iz startne postave. Oni su tu da budu viđeni. Uništili su dušu ovoj igri, a mi koji smo godinama kisnuli po Grimzbiju, Oldamu, Maklsfildu... više nismo potrebni - kazala je Keti.Ona je svoju prvu sezonsku kartu 1978. godine platila 20 funti, a tada je karta za meč na Šedu (žargonski izraz za Stamford, prim. aut.) koštala 50 penija.- Cena karte za prijateljski meč na Šedu je 40, 50 funti, da ne pominjem Ligu šampiona ili gostovanja preko klupske agencije. Pa samo sam ove sezone potrošila više od 8.000 funti i izgleda da je došlo vreme za penziju - rekla je Mekdonelova.

Da su znali koliko ih voli, platili bi joj put u Rusiju
Da su znali koliko ih voli, platili bi joj put u Rusiju

Idol Đanfranko ZolaKetin idol je Đanfranko Zola, ali najviše radosti u životu doneo joj je Roberto di Mateo.- Dve decenije patnje i poniženja prekinuo je Di Mateo golom u finalu FA kupa 1997. Sedela sam na Vembliju još dva sata posle meča i plakala od sreće. A onda nam je doneo Ligu šampiona. Pala sam u trans i neprestano sam ponavljala kako sad mogu da zaboravim poraz od 6:0 od Roterama - priča Engleskinja.

Potrošila preko milion funti!Na svoju pasiju Keti je potrošila preko milion funti. Nikad se nije udavala, iako je imala mnogo veza, a s rodbinom je u lošim odnosima jer je zbog Čelsija često propuštala svadbe, krštenja, pa čak sahrane.- Momci bi me posle nekoliko meseci veze pitali „ili Čelsi ili ja“, a odgovor je uvek bio isti - Čelsi. Majka je uvek govorila: „Bolje bi bilo da se drogira, jer ovo njeno s Čelsijem je prokleta opsednutost“ - kaže Engleskinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track