Od Đurića pobegao i Tumbaković

Sve prolazi Đura traje

Od Đurića pobegao i Tumbaković

Fudbal -
Predsednik Partizana „oplakivao“ odlazak sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića u Kinu

Ode Tumbica...Odlaskom Ljubiše Tumbakovića u Kinu predsednik Partizana Dragan Đurić moraće da traži i petog sportskog direktora kluba. Prethodnici su mahom odlazili pokazujući otvoreno nezadovoljstvo vladavinom prvog čoveka, dok su se u Tumbakovićevom slučaju svi trudili da pokažu tugu na rastanku. Samo su suze falile!- Eto, razdvaja nas od Tumbice taj prokleti novac, koji nam svima treba. U delikatnom trenutku se rastajemo od našeg sportskog direktora, ali vrata kluba će uvek biti otvorena za njega. Jednom kad ode iz te proklete Kine, može da se vrati svojoj kući - rekao je Đurić između ostalog u svom opširnom pozdravnom govoru. Najtrofejniji trener Partizana neće uskoro dobiti naslednika, ali se o rešenjima uveliko razmišlja.- Osnovni razlog što sam prihvatio ponudu jeste finansijska strana ugovora koja je neverovatno dobra. Svestan sam da sam na neki način izneverio svoje sjajne saradnike i prijatelje iz rukovodstva kluba, ali sam kod treće ponude iz Kine morao da se ponašam odgovorno prema svojoj deci - zaključio je Tumbaković.

Bjeković: Partizan je putujući cirkusBivši sportski direktor crno-belih Nenad Bjeković uporedio je Partizan sa cirkusom.- Partizan mi liči na putujući cirkus! Možda je drugima čudno sve što se dešava, ali meni nije, jer znam ko sve i kako radi u klubu. Sad bi odjednom svi trebalo da se čudimo, a cela priča zapravo traje 20 dana. Podsećam, otkako se proletos vratio u Partizan, ovo je Tumbakoviću treći pokušaj da ode u Kinu. Konačno je uspeo. Mada, nije on toliko kriv, već rukovodioci koji su mu dozvolili da napusti klub - poručio je Nenad Bjeković u razgovoru za Mocart sport.

Za vreme Đurićevog mandata na čelu Partizana klub iz Humske napustilo je šest funkcionera - dva potpredsednika i četiri sportska direktora. U gornjem nizu kolekcije (sleva na desno) su Albert Nađ, Ivan Tomić, Zoran Mirković i Mladen Krstajić. Dole vise Ljubiša Tumbaković i Gordan Petrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track