ZASTRAŠIVANJE: Igračima Partizana prete da puste Zvezdu
Foto: Sasa Pavlic

ZASTRAŠIVANJE: Igračima Partizana prete da puste Zvezdu

Fudbal -
Trener Partizana Vladimir Vermezović: U telefonskim porukama upozoravaju ih da paze šta rade jer je titula odavno prodata

Nerviraju ga pretnje!Šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović tvrdi da njegovi igrači dobijaju preteće poruke, u kojima ih upozoravaju da paze šta rade jer je titula u Jelen Superligi prodata. Trener srpskog šampiona naglašava da mu sve to mnogo smeta, kao i to što se u javnosti stvorila lažna slika da Crvena zvezda do kraja ima lakši raspored od crno-belih.- Smetaju mi te kuloarske priče i telefonske poruke koje moji igrači dobijaju. Poručuje im se da je titula prodata i da paze šta rade, što mi veoma smeta. Oni su mladi momci, kreću se po gradu mnogo više nego ja, pa čuju sve to, a onda im je teško da to izbace iz glave - rekao je Vermezović i dodao:- Takođe me nervira što su neke stvari u srpskom fudbalu naopako postavljene. Komentariše se kako mi do kraja šampionata imamo teži raspored od Zvezde, što ne razumem. Nama je gostovanje u Jagodini bio meč sezone, a naš rival tek treba da ide tamo. Ni mi niti bilo ko drugi ne može da tvrdi da će dobiti sve utakmice do kraja, tako da na sve to gledam kao na deo psihološkog rata.Vladimir Vermezović takođe ističe da mu smeta što pojedine ekipe motivisanije ulaze u meč protiv Partizana nego protiv Crvene zvezde.- Kako neko može protiv Partizana da igra maksimalno motivisano, a protiv Zvezde ne, kao recimo Hajduk iz Kule ili neka druga ekipa? Pa, ja sam bio igrač i znam da najveći motiv imate protiv Partizana i Zvezde, jer ako nemate motiv protiv njih, za koji meč ćete ga imati - pita se Vermez.

Podrška košarkašimaFudbaleri Partizana večeras će imati uobičajenu analizu sutrašnjeg protivnika, ekipe Novog Pazara, ali ona će biti pomerena zbog košarkaškog derbija u Laktašima.- Imaćemo uobičajenu analizu, ali malo ćemo je pomeriti ukoliko tamo gde odsednemo budemo imali priliku da gledamo košarkaški derbi. Naravno, najvažnije je da uradimo svoj deo posla, ali sigurno ćemo bodriti svoje prijatelje iz košarkaškog kluba u ovoj važnoj utakmici - rekao je Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track