MINIMALNA POBEDA: Zvezda kaznila promašaje Sremaca!

Crveno-beli se provukli

MINIMALNA POBEDA: Zvezda kaznila promašaje Sremaca!

Fudbal -
Jedini gol na utakmici postigao je Mikić u 57. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Donjeg Srema rezultatom 1:0 u meču 25. kola Superlige Srbije.Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Mikić u 57. minutu. Crveno-beli su teškom mukom stigli do nove pobede, a pre jedinog gola na utakmici ekipa Donjeg Srema je propustila dve velike prilike da stigne do pogotka. Donji Srem je u finišu meča propustio dve stopostotne prilike, ali su crveno-beli imali sreće da lopta nije završila u mreži.

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili fokusirani koliko je potrebno u pobedi protiv Donjeg Srema

"Uvek želimo da kontrolišemo utakmicu, ali to ne može stalno tako i da bude. Donji Srem je pokazao svoju agresivnost i organizovanu igru, ali i pored toga smo uspeli da pobedimo, što je u ovom trenutku najbitnije. Moji fudbaleri nisu bili fokusirani koliko je potrebno i igrali su loše", rekao je Sa Pintu

"Znali smo šta Donji Srem hoće, a to je da iskoriste naše greške kojih je danas bilo previše. Nadao sam se da bi drugi gol rešio nedoumice oko ove utakmice pošto sam osećao da nam fali nešto u igri", rekao je Sa Pintu.

Fudbaleri Zvezde su posle utakmice u svlačionicu ispraćeni zvižducima s tribina, a trener je kazao da navijači uvek očekuju da igrači "grizu" i idu na pobedu, što je normalno.

"To je normalno jer je ovo veliki klub, navijači ovde uvek očekuju da "grizete" i idete na pobedu, ali jednostavno postoje takvi dani kada vam ne ide sve od ruke", kazao je Sa Pintu.

Trener Donjeg Srema Bogić Bogićević rekao je da je njegova ekipa ponovo pokazala da nije za potcenjivanje.

"Zvezda je igrala onoliko dobro koliko smo joj mi dozvolili. Nismo iskoristili dobre šanse koje smo imali. Mi nismo, a Zvezda je iskoristila ono što smo joj pružili i zato je zasluzeno pobedila", rekao je Bogićević.Crvena zvezda je stigla na bod minusa iza Partizana, koji sutra gostuje Novom Pazaru. Partizan ima 57 poena, dok je Zvezda druga sa 56. Donji Srem je ostao na 11. mestu sa 27 poena.TOK UTAKMICE93. minut - Kraj utakmice. Pobeda Zvezde od 1:0.90. Utakmica je produžena za tri minuta.

89. minut - Nova stopostotna prilika za Donji Srem. Zvezda je ponovo imala sreće.87. minut - Velika prilika za Donji Srem. Jedan igrač gostiju je posle šuta glavom pogodio stativu.82. minut - Crvena zvezda je smirila igru i održava minimalnu prednost.78. minut - Milijaš je propustio priliku da šutem iz prve ugrozi gol Donjeg Srema. Primio je loptu, a onda iz teže situacije pokušao lob udarac, ali bezuspešno.76. minut - Udarac Luke Milivojevića iz prve koji je završio pored leve stative gola Donjeg Srema.

64. minut - Zvezda posle vođstva kontroliše igru.57. minut - GOL!!!!!!! Zvezda je povela golom Mikića. Milijaš je centrirao, a potpuno sam je bio Nikola Mikić koji donosi Zvezdi prednost!52. minut - Novi zicer koji brani Bajković, nakon nove stopostotne prilike za Donji Srem.47. minut - Stopostotna prilika za Donji Srem, napadač gostiju je izašao ispred Bajkovića i pokušao je da ga lobuje, ali je golman Zvezde to očekivao i uhvatio loptu.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Bez golova posle prvih 45 minuta40. minut - Zvezda i dalje ima inicijativu34. minut - Udarac Milijaša sa oko 20 metara, ali lopta odlazi pored desne stative28. minut - Konstantni napadi Zvezde. Crveno-beli imaju nekoliko uzastopnih kornera, ali bez pravih prilika za gol.

25. minut - Prvi ozbiljnija prilika za goste, ali interveniše odbrana Zvezde19. minut - Nakon centaršuta Vešovića, fudbaleri Zvezde su reklamirali igranje rukom u kaznenom prostoru Donjeg Srema, ali je igra nastavljena.16. minut - Zvezda ima loptu više u posedu, ali bez pravih prilika za gol.10. minut - Korner za Crvenu zvezdu koji je izborio Petković. Milijaš centrira, ali Spajić nije uspeo da zahvati loptu8. minut - Igra se odvija na sredini terena5. minut - Prva prilika za Zvezdu. Milunović je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je na putu ka golu pogodila jednog defanzivca Donjeg Srema, i završila malo iznad prečke.1. minut - Utakmica je počelaTOK MEČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track