KINA: Antiću pobeda, Tumbakoviću samo bod

Opet na vrhu

KINA: Antiću pobeda, Tumbakoviću samo bod

Fudbal -
Ekipe Aleksandra Stanojevića i Dragana Okuke svoje mečeve igraju u nedelju

Srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić ostvario je novi trijumf, dok je Ljubiša Tumbaković posle vođstva od 3:0 osvojio sam bod u utakmicama svojih timova u osmom kolu šampionata Kine.

Ekipa Antićevog Šandong Lunenga ostvarila je u šestu pobedu, kojom je ponovo, makar privremeno, preuzela čelnu poziciju. Antićev tim je gostovao ekipi Šangaj Šenćina, a posle dosta uzbuđenja i neizvesnosti, na kraju slavio rezultatom 3:2.

Šandong je već posle dvadesetak minuta igre stekao dva gola prednosti, ali je dozvolio domaćem timu da u periodu od 25. do 35. minuta izjednači na 2:2. Ipak, sredinom drugog poluvremena, Ženg postiže pobedonosni gol za Antićevu ekipu i postavlja konačnih 2:3.

U finišu meča Šandong je imao igrača manje, zbog isključenja Vanga u 77. minutu, ali i pored brojčane prednosti domaći tim nije uspeo da dođe do novog izjednačenja.

Tumbakovićev Vuhan Zal i pored vođstva od 3:0 osvojio samo bod protiv Šangaj Šenhue, dok će ekipe Aleksandra Stanojevića i Dragana Okuke svoje mečeve odigrati u nedelju.

Na vrhu tabele, Antićev Šandong vodi sa 19 bodova ispred Gvangžua koji ima 16, ali i dva meča manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track