KAMBIJASO ISKRENO: Nismo zaslužili Evropu!

Inter izgubio šansu za LE

KAMBIJASO ISKRENO: Nismo zaslužili Evropu!

Fudbal -
Inter je sinoć u 36. kolu Serije A doživeo poraz na svom terenu od Lacija (3:1), čime je izgubio sve šanse da izbori plasman u drugo po rangu evropsko takmičenje

MILANO - Fudbaler Intera Esteban Kambijaso, jedan od retkih preostalih članova tima koji je pre tri sezone pod vođstvom Žoze Murinja osvojio triplu krunu, rekao je danas da neroazuri nisu zaslužili da naredne sezone igraju u Ligi Evrope.

Inter je sinoć u 36. kolu Serije A doživeo poraz na svom terenu od Lacija (3:1), čime je izgubio sve šanse da izbori plasman u drugo po rangu evropsko takmičenje.

"Odsustvo iz Evrope nikako nije dobro za klub, ali kada se sve uzme u obzir, drugi timovi su bili bolji i nismo ni zaslužili plasman. Moraćemo da damo sve od sebe u narednoj sezoni Serije A, kao i u Kupu, kako bismo se vratili na stari put", rekao je Kambijaso za klupski sajt.

Inter je ove sezone igrao veoma loše, dobrim delom i zbog velikog broja povreda, pošto su veći deo sezone van stroja Dijego Milito, Antonio Kasano, Valter Samjuel, Juto Nagatomo, Dejan Stanković, Kristijan Kivu, Gabi Mudingaj, DŽoel Obi, Valter Gargano, a u finišu sezone povredio se i "neuništivi" kapiten Havijer Zaneti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track