BRUKA: Novi Pazar kažnjen samo jedan meč bez publike

Izbegnut krvav scenario

BRUKA: Novi Pazar kažnjen samo jedan meč bez publike

Fudbal -
Klub iz Novog Pazara kažnjen je zbog loše organizacije utakmice i zbog toga što su navijači ovog kluba gađali pristalice Partizana kamenjem i eksplozivnim sredstvima

BEOGRAD - Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije Slobodan Pajović kaznio je danas Novi Pazar jednom utakmicom na domaćem terenu pred praznim tribinama i sa 500.000 dinara zbog incidenata na meču sa Partizanom.

Klub iz Novog Pazara kažnjen je zbog loše organizacije utakmice i zbog toga što su navijači ovog kluba gađali pristalice Partizana kamenjem i eksplozivnim sredstvima, dok će crno-beli zbog ponašanja igrača posle meča morati da plate 350.000 dinara

Duel Novopazaraca i Partizana odigran je 28. aprila u 25. kolu Superlige, a završen je bez pobednika 0:0.

Novi Pazar će zbog kazne u nedelju, 12. maja dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama.

Disciplinci FŠ kaznili su danas i novosadsku Vojvodinu sa milion dinara zbog incidenata na meču sa užičkom Slobodom koji je odigran 13. aprila u Novom Sadu.

Članovi Disciplinske komisije su saslušali trenera Slobode Ljubišu Stamenkovića, koji je izjavio da nije bilo fizičkog kontakta i napada na njega po završetku utakmice na Stadionu "Karađorđe".

Delegat meča Nenad Nikolić ponovio je da je Stamenković "ovlaš udaren otvorenom šakom u predelu potiljka", a komisija je konstatovala da je u restriktivnom prostoru bio veliki broj neidentifikovanih osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track