Nemanja Matić prošetao suprugu
Foto: Marina Lopicic

FEŠN VIK - bračni pa pokazao se u ulozi manekena

Nemanja Matić prošetao suprugu

Fudbal -
Idealan brak Aleksandra kaže za svog muža da je sjajan i da uživa u porodičnim šetnjama

Fudbal, roditeljstvo, manekenstvo... Nemanji sve ide od ruke u Lisabonu.Bračni par Matić uživa u Lisabonu zajedno sa sinom Filipom. Lep život nije povezan samo s uspešnim partijama na terenu glave porodice Matić, već se to vidi i po zanimljivom vanfudbalskom životu dvoje supružnika, koji su kao manekeni učestvovali na portugalskoj Nedelji mode.Talentovan manekenVezni igrač Benfike nosio je odelo kreatorke Fatime Lopez, dok se njegova lepša polovina Aleksandra Pavić istakla kao foto-model pozirajući u nekoliko odevnih kombinacija.- Nemanji je bilo lakše u publici nego na pisti. Mada se pokazao kao talentovan za manekenstvo, ja sam bila nervozna dok je trajala revija. S druge strane, moje fotografisanje bilo je jedno veoma lepo iskustvo, uprkos tome što sam prvi put u ulozi foto-modela - rekla je Aleksandra Pavić. Na terenu je Matić zaslužio status najtraženijeg veznog igrača u Evropi, ali se, prema rečima njegove supruge, ističe i kod kuće.Upoznali se u Ubu- Odličan je muž i otac. Uživamo u svakom njegovom slobodnom trenutku. Volimo šetnje, posebno pored mora, naravno kad imamo vremena.Iz prve ruke Portugalci su saznali kako se razvila ljubav između Aleksandre i Nemanje.- U Lisabonu smo od Nemanjinog potpisivanja ugovora s Benfikom. Ja sam iz Uba, malog grada u Srbiji, gde smo zajedno odrasli i imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Upoznali smo se u srednjoj školu i mogu reći da je u našem slučaju to bila ljubav na prvi pogled. Venčali smo se pre tri godine kad sam ja završila školu - rekla je Aleksandra.

Nemanja Matić i Aleksandra Matić
Nemanja Matić i Aleksandra Matić

Filip đuričić veruje u tituluBenfiku su mnogi ljubitelji fudbala proglasili prokletim klubom jer je za svega četiri dana izgubila dva trofeja golovima u sudijskoj nadoknadi vremena. Filip Đuričić, pojačanje za sledeću sezonu, ipak je zadržao dozu optimizma pred meč poslednjeg kola portugalskog prvenstva.- Kad smo odigrali remi s Estorilom i izgubili od Porta, izgledalo je kao da je sve izgubljeno. Međutim, nada postoji i zato je fudbal najzanimljivija stvar na svetu - rekao je Đuričić.

Matić junior ĆE BIti FUDBALERNedavno je Nemanja prikazao sliku sina Filipa, koji se rodio u Holandiji dok je on branio boje Vitesea kao pozajmljeni igrač Čelsija. Mali Filip pozirao je s loptom obučen u opremu Benfike, što je mnoge tatine prijatelje i fanove navelo da mu požele uspešnu igračku karijeru.- Rano je pričati o tome šta će Filip biti kad poraste. Šta god da odabere, imaće moju podršku - napisao je tada najbolji fudbaler Benfike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track