VOJVODINA: Sa Pinto se igra sa ugledom Zvezde

Pred duel na Karađorđu

VOJVODINA: Sa Pinto se igra sa ugledom Zvezde

Fudbal -
Možda deci treba dati šansu, ali to je malo nekorektno prema navijačima oba kluba, smatra trener Vojvodine Nebojša Vignjević

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević ne slaže se sa odlukom stratega Crvene zvezde Rikarda Sa Pinta da pred meč dva kluba u Novom Sadu odmori čak 16 standardnih igrača i šansu da mladim fudbalerima.

"Možda deci treba dati šansu, ali to je malo nekorektno prema navijačima oba kluba. Ne bi trebalo da se igra sa ugledom kluba. Međutim, svako ima svoje breme koje nosi i ne želim da ulazim u razloge iz kojih se Zvezda odlučila na taj potez", rekao je Vignjević.

Trener "lala" podsetio je da su Novosađani ove sezone forsirali nekoliko igrača iz omladinskog pogona i da su upravo sa njima u timu uspeli jesenas da pobede Zvezdu u Ljutice Bogdana.

"Mi odavno forsiramo mlađe, ali ne na taj način. Na 'Marakani' su starteri bili Radoja i Kosović. To što će Zvezda u nedelju ponuditi mi imao od starta sezone. Vujačić, Gićanović, Nastić, Deletić, Šušnjar su omladinci koji non-stop treniraju sa prvim timom", naglasio je Vignjević.

Utakmica počinje u 17 sati, a kapije stadiona biće otvorene od 15 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track