ŠTIMAC MIHAJLOVIĆU: I mene su osporavali

Podrška

ŠTIMAC MIHAJLOVIĆU: I mene su osporavali

Fudbal -
Uveren sam da će Mihajlović ostati na klupi Srbije, jer ima bogatu igračku karijeru i rad sa najboljim trenerima iza sebe, poručio je Štimac

Hrvatski selektor je kolegi na klupi srpske reprezentacije poslao poruke ohrabrenja i podrške.U intrevjuu za agenciju Anadolija, Štimac je rekao da Mihajlović ne bi trebalo da se zamara kritikama u Srbiji jer je i on bio u sličnoj situaciji u Hrvatskoj.

“Ne tako davno osporavali su i mene sa vrlo sličnim epitetima na pogrdan način, a kada pogledate ko su ti ljudi, onda zapravo i ne treba da se zamarate previše oko toga. Uveren sam da će Mihajlović ostati na klupi Srbije, jer ima bogatu igračku karijeru i rad sa najboljim trenerima iza sebe”, poručio je Štimac.

Hrvatska se sa Belgijom bori za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi, a mnogi u Hrvatskoj kao ključni meč za osvajanje prve pozicije vide gostovanje Srbiji u septembru.

“Ne razmišljamo o toj utakmici, niti pričamo o njima. Jedino mi je Škotska u glavu. Koncentrisan sam na nju i to tražim od svojih igrača. Za sve ostalo ima još jako puno vremena”, kazao je Štimac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track