BESPLATNE PRIPREME: Zvezda po titulu kreće iz Slovenije

Rešen veliki problem

BESPLATNE PRIPREME: Zvezda po titulu kreće iz Slovenije

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde će zimske i letnje pripreme u naredne dve sezone imati u Sloveniji

Fudbaleri Crvene zvezde će zimske i letnje pripreme u naredne dve sezone imati u Sloveniji, pošto je potpisan sponzorsko-tehnički ugovor sa Termama Čatež.

Ugovor prema kome Zvezda neće plaćati za pripreme važiće u naredne dve godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još dva ciklusa priprema, a predsednik crveno-belih Dragan Džajić uveren je u obostranu korist.

"U ime Crvene zvezde mogu da kažem da sam veoma srećan zbog ostvarene saradnje sa Termama Čatež. Svim velikim sportskim kolektivima je cilj da uz sebe okupe dobre i uspešne partnere. Mi smo kao klub u Termama Čatež prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo nadam se uspešno sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će, uveren sam, doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu", rekao je Džajić, a preneo sajt kluba.

On se zahvalio bivšem članu Upravnog odbora Blaži Čabarkapi na pomoći prilikom ostvarivanja saradnje, a direktor Termi Čatež Sebastjan Selan prvom čoveku crveno-belih na lepim rečima.

"Prvenstveno bih se zahvalio domaćinima na velikom gostoprimstvu. Crvena zvezda kao i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu "Sport plus" sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda", rekao je Selan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track