STOIČKOV: Fudbaleri ne treba da vise na mobilnom i Fejsbuku

Trenira strogoću

STOIČKOV: Fudbaleri ne treba da vise na mobilnom i Fejsbuku

Fudbal -
Bivši bugarski fudbaler preuzeo CSKA iz Sofije i igračima obećao disciplinu i težak rad

Hristo Stoičkov tek što je preuzeo CSKA, a već kreće da zavodi red.

"Mogu da obećam disciplinu. Igrači će morati da pružaju maksimum ne samo na utakmicama, nego i na treninzima", rekao je Stoičkov fudhbalerima bugarskog kluba.

"Volim da se manje priča, a više radi. Moramo da se skoncentrišemo dok radimo, tako da igrači ne treba često da koriste mobilne telefone i da budu na Facebooku", rekao je Stoičkov.

On je istakao da će "učiniti sve za dobrobit kluba".

"Ono što me zanima jeste pobeda i stalna borba da se do nje dođe", rekao je 47-godišnji legendarni fudbaler Bugarske, koji je osamdesetih godina sa CSKA osvojio tri titule šampiona države i četiri nacionalna kupa.

Bivši najbolji igrač Evrope koji je nedavno postao četvrti trener CSKA od početka godine, preuzeo je tim pošto je ranije bio angažovan kao selektor reprezentacije Bugarske, trener Selte iz Viga, južnoafričkog Mamelodija i Liteks Loviča.Stoičkov je bio član bugarske reprezentacije koja je na Mundijalu 1994. u SAD igrala u polufinalu.

Stoičkov je bio i član Barseloninog "tima snova" koji je devedesetih godina sa holandskim trenerom Johanom Krojfom četiri puta uzastopno osvojio titulu prvaka Španije..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track