VRELO: Seksi Kup konfederacija
Foto: Beta Ap

Najizazovnije žene sveta biće na turniru u Brazilu

VRELO: Seksi Kup konfederacija

Fudbal -
Na stadionu u Braziliji večeras (21.00) počinje generalna proba za Svetsko prvenstvo 2014.

Raj za muškarce!Na stadionu Nacional u Braziliji večeras (21.00) počinje deveti Kup konfederacija, koji će, pored dobrog fudbala, obeležiti i vrhunske ribetine sa svih meridijana! Seksepilne južnoameričke starlete Erika Noronja, Paulina Rubio, Larisa Rikelme, Lilijan Ruiz, kao i supruge fudbalera Španije i Italije Sara Karbonero, Alena Seredova, Šakira i još mnoge druge najavile su dolazak na generalnu probu Svetskog prvenstva, ali i bitku za titulu najseksepilnije navijačice na planeti.Ko je zgodnijiNakon Saudijske Arabije, Meksika, Francuske, Japana, Nemačke i Južne Afrike, Kup konfederacija konačno je stigao u zemlju sambe, kafe, prelepih plaža, ali i fudbala i zgodnih žena. Osim navijača iz celog sveta, tribine brazilskih stadiona izgledaće kao izbor za mis sveta. Fudbalsko takmičenje za ličnu promociju iskoristiće južnoameričke lepotice, čiji nacionalni timovi čak i ne učestvuju na Kupu konfederacije.Nema Larise RikelmeNajbolji dokaz za to jeste dolazak dve najseksepilnije navijačice selekcije Paragvaja Larise Rikelme i Lilijane Ruiz. Nije poznato za koga će ove dve starlete navijati, ali su najavile da će gledati mečeve na Marakani u Rio de Žaneiru, Nacionalu u Braziliji i Mineraou u Belo Horizonteu. Ljute rivalke su od sponzora dobile džeparac, pa im neće manjkati novca za skupe avionske karte i smeštaj u luksuznim hotelima.

Četiri brata u timuNajveće simpatije na Kupu konfederacija izazvaće selekcija Tahitija, koja je prošle godine prvi put postala šampion Okeanije i tako stigla do svog debitantskog i istorijskog učešća na nekom planetarnom turniru.Najzanimljivije je to što u startnoj postavi Tahitija igraju čak četiri brata. Naime, 24-godišnji blizanci Lorenco i Alvin Teo, zajedno sa godinu dana starijim Džonatanom, čine vezni red Tahitija, dok njihov brat od ujaka, 20-godišnji Teanuiji, igra u napadu.

Nigerija igra, legle pareNeposredno pred početak Kupa konfederacija reprezentativci Nigerije odbili su da odlete u Brazil zbog odluke Saveza da im umanji bonuse u kvalifikacijama za SP. Činilo se da je veliki skandal neizbežan, ali se u poslednji čas uključila FIFA i ubedila Nigerijce da otputuju u Južnu Ameriku.- Pričao sam s tim menadžerom reprezentacije i problem je rešen. Igrači će se naći u avionu za Brazil u subotu - rekao je generalni sekretar FIFA Džerom Valke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track