PECAROŠ: Miroslav Klose letuje u Republici Srpskoj

PECAROŠ: Miroslav Klose letuje u Republici Srpskoj

Fudbal -
Nemački fudbaler kao strastveni pecaroš vreme provodi na jezeru Pelagićevo

PELAGIĆEVO - Proslavljeni nemački reprezentativac i član Lacija u prošloj sezoni Miroslav Klose, boravi ovih dana na "Posavskom moru", kako od milošta zovu jezero Pelagićevo u Republici Srpskoj.

Klose je stravstveni zaljubljenik pecanja i prirode, a na Pelagićevo je stigao na nagovor prijatelja, prenosi portal rs-sport-org.

"Ovde je stvarno predivno i imam samo lepe reči za jezero, kao i za gostoprimstvo koje su mi pružili domaćini. Zadovoljan sam i onim što sam "upecao", tako da je bio dobar ulov. Imao sam nekoliko šarana, kapitalaca, preko 25 kilograma težine, što me je posebno činilo srećnim. U svakom slučaju, nosim lepe utiske iz BiH, zbog ulova, ali i dobrih domaćina. Ribolov je, naravno pored fudbala, moja velika ljubav i svaki slobodan trenutak koristim, kako bi "bacio" udicu", rekao je Klose.

Miroslav Klose je rođen 1978. godine i u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Hamburg, Kajzerslautern, Verder Bremen, Bajern Minhen i Lacio. Za nemačku reprezentaciju odigrao je 112 utakmica i postigao 62 golova, a na Svetskom prvenstvo 2006. godine u Nemačkoj, bio je najbolji strelac sa pet golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track