Zvezdaši u Vladi Srbije

Predstavnici kluba u Nemanjinoj

Zvezdaši u Vladi Srbije

Fudbal -
Danas ćemo imati sastanak s ministarkom Alisom Marić, kaže za Kurir Dragan Džajić

Traže spisak privatnika.Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić veruje da će država Srbija preko Ministarstva omladine i sporta pomoći njegovom klubu, ali i Partizanu, kako bi prevazišli finansijske probleme. Ministarka Alisa Marić je pre tri dana jasno poručila da će država dati preporuku privatnom sektoru da pomogne sport.Tročlani tim- Danas tim povodom imamo sastanak. Tamo će biti ljudi iz Crvene zvezde, ministarka Marić i još neki članovi Vlade. U ime fudbalskog kluba prisutan će biti zamenik generalnog sekretara Stefan Pantović, a u ime košarkaškog Nebojša Čović. Svi očekujemo pozitivne vesti - otkrio je za Kurir Dragan Džajić.Prvi čovek crveno-belih očekuje da fudbaleri budu spremni za otvaranje sezone, koje je na programu sledećeg četvrtka. Tada će se igrati prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.- Trener Stojanović radi dobro i to je najvažnije. Igramo utakmice na kojima se nismo loše pokazali. Potrebna su nam pojačanja, to nije tajna. Bilo bi dobro da angažujemo makar jednog štopera u narednih nedelju dana - rekao je Džajić, a potom objasnio spekulacije o velikom broju defanzivaca koji se povezuju sa Zvezdom:Ćutim dok traje posao- To ne može da se spreči! Lično, ne volim da dajem bilo kakve informacije dok ne završim posao. Od mene nikada neće čuti nijedno ime. Igrač se, kako dolikuje velikom klubu, predstavi javnosti kad je sve gotovo. Nerviraju me stalne spekulacije, jer to licitiranje imenima igrača nije u interesu Crvene zvezde i devalvira klub.

Alisa Marić
Alisa Marić

Milevskog zovu ItalijaniNapadač kijevskog Dinama Artem Milevski (28) ima ponude Đenove, Torina, Bolonje i Livorna, te ukrajinskog Dnjepra za nastavak karijere, pa će tako fudbaleru Crvene zvezde i njegovom prijatelju Milošu Ninkoviću biti teško da ga dovede u Srbiju. Milevski još nije doneo konačnu odluku. Problem za crveno-bele može biti visina njegove plate, pošto je u Kijevu godišnje zarađivao između 1,8 i dva miliona dolara.

Glavan na probiŠtoper crnogorskog Grblja Ilija Glavan (23), s pasošem Bosne i Hercegovine, od juče je na probi u Crvenoj zvezdi. Defanzivac visok 185 centimetara odigrao je juče prijateljski meč za crveno-bele protiv Slatine, a o tome hoće li ostati na Marakani odlučiće stručni štab s trenerom Slavišom Stojanovićem na čelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track