BELODEDIĆ: Meni nisu nudili novac za poraz u Bariju!

Demantovao Deja

BELODEDIĆ: Meni nisu nudili novac za poraz u Bariju!

Fudbal -
Legendarni defanzivac Zvezde demantovao je da mu je nuđen novac za poraz u Bariju

Fudbaler čuvene Zvezdine generacije iz 1991. godine, Miodrag Belodedić, tvrdi da mu niko nije nudio 500.000 maraka da Zvezda izgubi u finalu KEŠ u Bariju.

Podsetimo, izjava Dejana Savićevića za francuske medije podigla je veliku prašinu u fudbalskoj javnosti. Naime, popularni Dejo je izjavio da je nekim fudbalerima Zvezde nuđen mito pred finalni meč KEŠ protiv Olimpika iz Marseja. Svićević je otkrio francuskim medijima da su ponudu osim njega dobili i Robert Prosinečki, Miodrag Belodedić...

"Moraću da pozovem i pitam Deja odakle mu to, obzirom da se ne sećam da su mi nudili novac za poraz u Bariju. Ne verujem da bih to mogao da zaboravim i zato mislim da se to nije ni dogodilo", rekao je Belodedić.

U svakom slučaju, ko god da je dobio nepristojnu ponudu, dobro je postupio što nije prihvatio istu, jer je čitava generacija naplatila uspeh iz Barija i donela veliku radost navijačima Zvezde.

"Većinu nas je prodao taj uspeh, potpisali smo milionske ugovore i uspeli da zvezdašima donesemo neverovatnu radost. To je neprocenjivo i nešto čime ću se zauvek ponositi", rekao je legendarni defanzivac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track