Bezobrazni Ivanov odbio da igra meč!

Bahati Bugarin

Bezobrazni Ivanov odbio da igra meč!

Fudbal -
Defanzivac Partizana dva i po sata pre utakmice u Jermeniji rekao da se ne oseća dobro

Pljunuo na sve dobro što je uradio u Partizanu!

Bugarski defanzivac Ivan Ivanov postupio je krajne neprofesionalno i bezobrazno kad je samo dva i po sata pre početka meča treneru Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu saopštio da ne može da igra. Razlog nije prodaja odličnog defanzivca, već njegova tvrdnja da nije spreman za meč.

- Neposredno pred početak meča Ivanov je zatražio sastanak s Rašovićem i Nađem na kojem je rekao kako psihički i fizički nije spreman da igra. On tvrdi da nije spavao celu noć i da se zbog toga ne oseća sposobnim za meč, a nama takvi igrači nisu potrebni - kaže član UO Ratomir Babić i dodaje:

- To nije korektno i mi ćemo razmatrati o eventualnim sankcijama. Podvlačim samo da Ivanov nije prodat, već razlog njegovog neigranja leži u njegovoj odluci.

Međutim, prema nekim informacijama do kojih su došli novinari koji se nalaze sa klubom u Jermeniji, Bazel je pojačao ponudu za Ivanova na 1,6 miliona evra, koliko su crno-beli i tražili od Švajcaraca. To bi trebalo da promeni stav srpskog šampiona koji je do danas odbijao da proda bugarskog internacionalca.

Ivanov: Nisam izdao Partizan, neka me kazneFudbaler Partizana Ivan Ivanov rekao je danas da neće imati nikakav problem ako ga klub kazni jer je izjavio da nije spreman da nastupi protiv Širaka u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem i nisam sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim. U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera", rekao je Ivanov novinarima u Đurmiju.

Ivanov je kazao da još nije prodat švajcarskom Bazelu i da ne bi mogao da igra za taj klub u Ligi šampiona da je bio u timu protiv Širaka.

"Želim da vidim šta će biti s Bazelom, pa ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju jer imam ugovor još godinu dana. Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da nastupam tek u grupnoj fazi Lige šampiona", naveo je Ivanov.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da će se o kazni za Ivanova odlučivati tek kada se ekipa vrati u Beograd.

"I do mene su došle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu, ali videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd", rekao je Grubor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track