Fudbaleri Zvezde neispavani i umorni, ali spremni za pobedu

Liga Evrope: Crveno-beli preživeli bele noći

Fudbaleri Zvezde neispavani i umorni, ali spremni za pobedu

Fudbal -
Crveno-beli večeras (20.30) igraju protiv ekipe IBV na dalekom Islandu

Sad se pokažite.Fudbaleri Crvene zvezde su, posle pravog putešestvija, konačno stigli na Island. Nakon boravka u Berlinu sleteli su u Rejkjavik, a juče posle podne došli su i na ostrvo Vestmaneju. Vidno umorni od dugog puta, neispavani zbog belih noći, ali dobro raspoloženi, igrači Crvene zvezde spremni su za meč protiv IBV.Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između srpskog i islandskog kluba na programu je večeras (20.30, RTS 1). Najvedriji u timu Crvene zvezde bio je Luka Milivojević, za koga se spekulisalo da je u Berlinu napustio ekspediciju i uputio se u Brisel kako bi potpisao ugovor sa Anderlehtom.- Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde. Razmišljam samo o utakmici sa Islanđanima. Maksimalno sam koncentrisan na obaveze i susret sa IBV - poručio je Milivojević.Zadnji vezni Crvene zvezde mogao bi u narednim danima da za tri miliona evra ode u Anderleht, ali više je zabrinut za hladnoću na Islandu nego za unosni angažman:- Dočekalo nas je izuzetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta. Nadam se da se to neće primetiti večeras na terenu. Profesionalci smo i učinićemo sve da još jednom pobedimo IBV.

Na mladima svet ostaje... Marinković i trener Živković
Na mladima svet ostaje... Marinković i trener Živković

Promocija zimskih jakni u julu... Boban Bajković i Nenad Milijaš
Promocija zimskih jakni u julu... Boban Bajković i Nenad Milijaš

Ponuđen Mamadu N‘DijajeCrveno-belima je ponuđen štoper iz Malija Mamadu N‘Dijaje (23), visok 186 cm, član portugalskog kluba Gimaraes. Reč je o povremenom reprezentativcu Malija, čija je cena 1,5 miliona evra u Evropi.Izvesna je varijanta da se angažuje Stevan Bates (31), a da krajem avgusta Aleksandar Luković (30) dođe iz Zenita na pozajmicu.

Vagner u Kini, Lane bliže ZvezdiBrazilac Vagner Lav, bivši fudbaler CSKA, potpisao je ugovor s kineskim Šandongom, stoji na sajtu tog kluba. To praktično znači da je trener tog tima Radomir Antić odustao od angažmana Milana Laneta Jovanovića i da je iskusni fudbaler još bliži Crvenoj zvezdi.Milan Jovanović danas treba da kaže Draganu Džajiću da li prihvata njegov poziv da dođe na Marakanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track