Vuk Rašović: Znam da nismo pravi, ali nikad neću odustati!
Foto: Saša Pavlić

Ipak optimista pred Ludogorec

Vuk Rašović: Znam da nismo pravi, ali nikad neću odustati!

Fudbal -
Trener Partizana uveren da će crno-beli protiv Bugara u trećem kolu kvalifikacija za LŠ biti bolji nego protiv Jermena; Rašović: Ludogorec je opasan tim, pogotovo kad igra na svom terenu

Prebaciće u treću brzinu!Spletom srećnih okolnosti, kao i evidentnim manjkom kvaliteta kod igrača Širaka, fudbaleri Partizana plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih u sredu dočekuje Ludogorec.Deklasirali SlovanBugarski tim je u susretima protiv Slovana dokazao da je daleko ozbiljniji tim od predstavnika Jermenije, pa će najboljem srpskom timu u dvomeču protiv komšija, pored velike doze sreće, trebati i barem malo fudbalskog znanja, koje do sada nisu prikazali.- Svesni smo i mi da protiv Širaka nismo pružili ni deo onoga što možemo i pred nama je nedelju dana da se vratimo na nivo koji smo imali tokom priprema u Sloveniji. Istina je da sad imamo problema zbog sastavljanja tima jer je Vladimir Volkov pod suspenzijom, ali tražiću rešenje i uveren sam da ću ga i pronaći - kaže Rašović.Bugari su na svom terenu u revanšu prethodne runde takmičenja prosto pregazili Slovan rezultatom 3:0.Idemo na pobeduŠef stručnog štaba srpskog šampiona kaže da ih to neće previše uplašiti.- Ludogorec je opasan tim, pogotovo na domaćem terenu, gde su u susretu protiv Slovana pokazali koliko su dominantni. Konstantno su napadali i trijumf je trebalo da bude ubedljiviji. Mi moramo da odigramo daleko bolje nego protiv Jermena, ali rekao sam mnogo puta da verujem u ovaj tim i nema odustajanja. Idemo na pobedu - ističe Rašović.

Mučenje u trajanju od 180 minuta... Jojić na meču sa Širakom
Mučenje u trajanju od 180 minuta... Jojić na meču sa Širakom

Đemba Đemba licenciranKamerunac Erik Đemba Đemba početkom nedelje dolazi u Beograd, a trener Vuk Rašović računa na njega za meč u Bugarskoj, tim pre što su stigli svi neophodni papiri i bivši igrač Mančester junajteda je licenciran za srpskog šampiona.- Đemba Đemba dolazi u ponedeljak, potpuno je spreman i računam na njega za prvi duel protiv Ludogoreca - kaže Rašović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track